Det danske magasin i Spanien
Nykredit støtter op om den grønne omstilling

Nykredit støtter op om den grønne omstilling

Størrelse forpligter, og som Danmarks største udlåner til boligejere tager Nykredit derfor en aktiv del i den grønne omstilling. Det gør Nykredit først og fremmest ved at hjælpe kunderne med at gøre det nemmere og billigere at træffe grønne valg og sætte bæredygtige aftryk – både som boligejere og opsparere og som virksomheder og investorer. 

-Vi har som samfund en fælles opgave i at skabe et grønnere Danmark, og da Nykredit både er foreningsejet og den største udlåner til boligejere, er det naturligt, at vi tager del i den opgave. 

Ordene er Tonny Thierry Andersens, koncerndirektør i Nykredit Bank. Men når man som Nykredit ikke er en produktionsvirksomhed, men en bankvirksomhed med en begrænset udledning, hvordan kan man så konkret bidrage til den grønne omstilling? Det kan man ved at gøre det nemmere for koncernens kunder at vælge grønt, fortæller Head of Representation in Spain Christel Mark Hansen. 

-I Nykredit ønsker vi at gøre det nemmere og billigere for vores kunder at vælge grønt. Nykredit er ejet af en forening, som ønsker fremme kundernes grønne valg, og derfor kan vi bl.a. tilbyde vores kunder rabat og tilskud til grønne løsninger. Hovedparten af de kunder, som får finansieret boligkøb af ejendom i Spanien med et realkreditlån fra Nykredit, bor fast i Danmark, og kan derfor få adgang til GrønneFordele, som vi kalder det, hvis man vælger at samle sine bankforretninger i Nykredit, siger Christel Mark Hansen.

Grønne Fordele skal gøre det nemmere at vælge grønt

Et eksempel er produktet Grønt Billån, hvor Nykredit med en attraktiv rente og 0 kr. i gebyrer gør det særligt attraktivt at vælge grønt i form af en el- eller brintbil.  

Et andet eksempel er Grønt Boliglån, hvor man kan låne til energirenovering af sin bolig til en variabel rente på 1% eller 2% og et lånebeløb op til 500.000 kr.           

Et tredje eksempel er Grøn Opsparing, som er seneste skud på stammen af GrønneFordele hos Nykredit. Her kan man som privatkunde med sin daglige økonomi og boligfinansiering i Nykredit Bank, spare op til grønne initiativer med en variabel rente på p.t. 0,75% om året af de første 300.000 kr. og p.t. 1,00% af den del af opsparingen, der overstiger 300.000 kr. Derudover får man en variabel bonusrente på p.t. 2,25% om året af de første 300.000 kr., når man bruger opsparingen til et formål, der er godkendt af Nykredit – det er fx visse energiforbedringer af ejer- eller fritidsbolig eller køb af en elbil.

Læs mere her om GrønneFordele, og alle de andre fordele, du kan få som kunde i det foreningsejede Nykredit

Nykredit har ikke banklicens i Spanien, og kan derfor ikke tilbyde bankprodukter som billån og opsparingskonto til kunder, der ikke har primær bolig i Danmark.

Wind Energy Blows Into Future Amarillo And Turbine Farms On Blue Sky Background

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.