Det danske magasin i Spanien
Morten Møller stopper i La Peña de Dinamarca:

Morten Møller stopper i La Peña de Dinamarca:

En bittersød afsked

”Min alder kan jeg ikke løbe fra, men jeg er hverken blevet syg eller har trukket mig frivilligt, som opslaget sagde på Facebook” siger han.

Det er en rolig og afbalanceret afgået formand, La Danesa har inviteret til formiddagskaffe. Trods det overraskende exit fejler humøret ikke noget. ”Det var nok den måde, jeg skulle ud på, for ellers havde jeg aldrig kunnet give slip,” indrømmer Morten Møller, som de sidste ti år har dedikeret en meget stor del af sit liv til fanklubben, som han også var medstifter af.

Han gjorde som en markant person klubben til et brand på Costa del Sol. 

En fantastisk rejse

Det startede i det små med 10-20 fodboldtossede medlemmer og udviklede sig til et socialt samlingspunkt uden sidestykke. Med talrige events, sammenkomster og rejser blev der i La Peña de Dinamarca plads til alle. Og særligt mange mødte frem til de store kampe i La Liga, hvor foreningen kunne fylde seks busser til Estadio La Rosaleda. 

”Vi gik fra 2. division til Champions League – og retur igen. Præcis som for mig,” griner Morten Møller. Der har været masser af glæder og skuffelser på grønsværen, men glæden ved arbejdet for La Peña har altid været intakt. ”Det er jo mit hjertebarn og en vigtig del af mit liv på Costa del Sol. Der har været mange lange arbejdsdage, men det er jo underordnet, når du brænder for projektet,” fortæller Morten og bliver hængende i de lange arbejdsdage. ”Ærlig talt, så tvivler jeg på, bestyrelsen aner hvilken indsats, der ligger bag. Det kræver en enorm indsats at bevare de gode relationer til Málaga C.F., sponsorerne, medierne og medlemmerne. Men det håber jeg til det inderste at den nye bestyrelse viderefører, for jeg vil nødig se, det hele falde på gulvet,” siger den nu forhenværende formand.       

Tager sit ansvar

Set i bakspejlet kunne Morten Møller have gjort det hele anderledes. I stedet for at stifte en forening kunne han havde stiftet et selskab.

”Tanken har været der, men inderst inde har det har aldrig været min intention at drive virksomhed. Og så kan jeg godt lide foreningstanken. 

Nu får han mere tid – og fru Pia får sin vilje. Senere på året går tankerne så småt ”hjem” til Danmark efter tyve dejlige år på Costa del Sol. ”Det bliver nok første gang i vores ægteskab Pia får sin vilje. Så det er vel kun på sit rette,” slutter Morten Møller med et grin. Inden da håber han at kunne komme på La Rosaleda for at se sit elskede Málaga C.F. endnu et par gange. 

Med Morten Møllers exit trådte John Lindgaard ud af bestyrelsen.

Den nye bestyrelse ser nu således ud:

Formand: John Peter Sørensen

Næstformand: Alex Nielsen

Kasserer og Sekretær: Ole Henry Hansen

Bestyrelsesmedlem: René Ritto

Bestyrelsesmedlem (suppleant): René Jensen

Bestyrelsesmedlem (suppleant): Per Soelberg

Af Henrik Andersen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.