Det danske magasin i Spanien
KULTUR & HISTORIE: Kulturhistoriske vandringer

KULTUR & HISTORIE: Kulturhistoriske vandringer

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I samarbejde med kommunens Udlændingeafdeling arrangerer Pia Bruun en række tema-ture i Mijas med fokus på de sider af byen, som kun de færreste kender.

”Mijas er nemlig meget mere end æsel-taxa og hvidkalket landsbyromantik. Faktisk tør jeg godt sige, at selv om du har boet på kysten i mange år – eller kommer her jævnligt – så vil vi kunne vise dig sider af byen, du ikke anede eksisterede, siger Pia Bruun.

Og det er præcis hensigten med byvandringerne: ”Vi besøger arbejdende kunsthåndværkere, oplever et gensyn med Mijas inden 60’ernes turistboom og skruer tiden tilbage til al-Andalus og muslimske Mijas”. 

I maj har du desuden mulighed for at besøge en af de få lokale øko-vinproducenter i Mijas. Vi kører til La Alquería og ser hvordan får og gæs holder ukrudt fra vinmarkerne.

Skjulte vandveje og sofistikerede hydrauliske systemer er titlen på en tur i samarbejde med professor og antropolog Juan Porras. Vi hører hvordan indbyggerne gennem århundreder har udnyttet lokale kilder til vanding og overrisling. Vi finder gamle vandveje, depoter, kanaler, brønde og fontæner og stiller spørgsmålet: Hvor blev vandet af? Denne tur er på spansk med oversættelse til engelsk.

Se program for datoer, tider, varighed og priser. Tilmelding til pia.bruun@gmail.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa