Det danske magasin i Spanien
Kære læser (November 2021)

Del

Covid-19 restriktionerne er stort set fjernet, smittetallene er i bund og livet går sin gang på Costa del sol. Men er vi på vej i den rigtige retning. Er det nu vi kan tage en dyb indånding og reflektere over en krise af hidtil usete dimensioner, der fra den ene dag til den anden satte en kæp i hjulet og forandrede den hverdag vi var kendt med?
De sidste snart to år i coronaens skygge har budt på mange udfordringer, og hvem havde troet det ville trække så langt ud og tvinge os ud i en så grundlæggende ændring af vores liv som det har været tilfældet?
Hvad vil den kommende tid byde på – har vi lagt det værste bag os?
La Danesa har i denne udgave taget pulsen på en række danske erhvervsdrivende på Costa del Sol for at finde ud af, hvilke forventninger de har til fremtiden. 

Han åbnede for præcis to år siden – online. I denne måned åbner han så sin første fysiske forretning. Det er gået stærkt for Martin Rance og hans møbelkoncept, Your Home Styling Costa del Sol. Da han for to år siden klippede snoren til Your Home Styling, var der kun ham og kæresten. I dag har han et team på ti mand bag sig. Det omfatter alt fra sælgere og rådgivere til stylister, en arkitekt og en håndfuld montører. Mød en mand med ambitioner og troen på fremtiden.

Han er næppe født i arbejdstøjet – men han har aldrig været bange for at trække i det.
Erik Bach Nielsen er historien om den lille mand med det store iværksætterhjerte, der
aldrig er bange for hverken at tage fat eller starte fra bunden. Han har fået sine slag, nydt sejrens sødme og haft sine ture i livets karrusel – også privat. Men i dag ved han præcis, hvor han står, og hvor han vil hen. Mød Erik i månedens skæve vinkel.

Málaga har en gade. Marbella, Torre del Mar og Fuengirola har også en, og Madrid har desuden et hospital, en togstation og et forskningscenter, Centro de Biologia Molecular. Enhver by med respekt for sig selv har en vej, gade, avenue eller et eller andet
– opkaldt efter Severo Ochoa. Hvem var han og hvilket aftryk satte han siden så mange gader og steder bærer hans navn? Find svaret i månedens magasin.

Når vi tænker på ris, tænker vi uvilkårligt på Kina og andre asiatiske lande – et billede af kinesiske kvinder med spidse hatte stående i vand til knæene midt i de lysegrønne marker danner sig automatisk på nethinden. Vi tænker på kinagrillen henne om hjørnet og på boller i karry. Men da vi nu bor i Spanien, tænker vi også på Paella, som, i hvert fald set fra udlandets side, er Spaniens nationalret. Få af os ved imidlertid, at Spanien faktisk er en ikke ubetydelig risproducent. Læs mere om Spaniens ”nationalret” og få opskriften til at lave din egen Paella i magasinet.

Dette og meget mere er at finde i månedens La Danesa. Har du lyst til meget mere spændende læsning, så meld dig til DanesaPlus+ på www.ladanesa.com

God læselyst!

MN

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.