Det danske magasin i Spanien
Kære læser (Juli/August 2023)

Kære læser (Juli/August 2023)

Del

Velkommen til sommerudgaven af La Danesa, der, uanset om du er semi-garvet Costa del Sol-borger, er sommerturist eller om du er Costa del Sol ’born and raised’, byder på lidt af hvert og til enhver smag. I månedens magasin har vi gjort hvad vi kan, for at tilfredsstille din læselyst.

Costa del Sol har så meget at byde på og hvem andre end en stribe herboende har bedre forudsætninger for at dele deres sommer-tips til de solhungrende danskere, som i disse måneder valfarter til Solkysten? Læs om deres forventninger til sommeren og søg inspiration til udflugter, vandreture, spisesteder og meget mere.

I denne måned byder vi på ikke mindre end fire udflugtsmål.

Hvor laves Diors-håndtasker, Pradas-modetilbehør og Cartiers-smykkeæsker i læder?

På en fabrik i Kina? Eller måske i modedistriktet i Milano? Nej, lædervarerne til disse og mange andre eksklusive mærker er fremstillet i en lille, andalusisk by ved navn Ubrique. La Danesas udsendte tog den snoede tur dertil for at lære byens læderhistorie at kende og adskille rygter fra fakta, når det kommer til Ubriques nærmest mytiske læderproduktion.

Vi har også besøgt byen Soportújar – en hvid bjerglandsby med hekse og magi rundt om hvert hjørne. I hundreder af år har indbyggerne været kendt som brujas y brujos (hekse og troldmænd) og byen er i dag en stor turistattraktion med mange besøgende.

Vi har også været en tur i Cartagena i Murcia provinsen på det sydøstligste hjørne af Spanien, og det er en by, hvor historiens vingesus høres overalt. I dag er Cartagena en livlig by med 218.000 indbyggere, og den emmer af velstand og gode vibrationer. Tag med Else Byskov på tur.

Sidst men ikke mindst har La Danesas journalist været på togtur gennem Marokko – det perfekte rejsemål, hvis du vil opleve noget anderledes. Læs mere om denne oplevelsesrige tur på side 32 i magasinet.

I månedens skæve vinkel kan du møde noget af en personlighed. Du har måske set ham på tv, hørt hans provokerende kommentarer eller mødt ham som drag queen.

Det er svært at sætte ham i bås. Det er svært at forklare Thomas Bickham som for halvandet år siden flyttede til Marbella. Han er kommet for at blive – og for at sætte lidt kulør på byen. Han er uddannet beklædningsoperatør, men har fået kæmpe succes som kunstner, frisør, stylist, designer, strømpemodel og tv-personlighed. Alt har været selvlært og med en ”så prøver jeg det”-attitude. 

Magasinet du sidder med i hånden er La Danesas sommerudgave. I lighed med tidligere år, har vi slået juli og august sammen i én udgave og redaktionen tager sig et velfortjent pusterum.

Er du abonnent på DanesaPlus+ vil du fortsat nyde godt af daglige nyheder og spændende artikler hele sommeren. Det koster kun 5 euro om måneden at holde sig ajour med hvad der sker på kysten.

Tilmeld dig på www.ladanesa.com

God sommer til alle!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.