Det danske magasin i Spanien

Del

Sommeren står for døren hvilket også har sat sit præg på artikelvalget i månedens udgave af La Danesa. Hele turistsektoren på Costa del Sol har rustet sig, og alt tyder på en sommer med overfyldte strande, restauranter og få parkeringspladser.
Måske får du nok af de mange strandgæster og vil væk fra solen for en stund?
Costa del Sol byder på mange attraktioner og aktiviteter. Hvad med elegante delfiner, dødbringende krokodiller, brølende tigre, hylende ulve og farverige sommerfugle? Eller hvorfor ikke udfordrende stier, hurtige quad bikes, vandrutsjebaner og forfriskende padling?
I denne udgave af La Danesa præsenterer vi et udvalg af aktiviteter, som du kan krydre
sommerdagene med!

En anden mulighed for at slippe væk fra overfyldte strande, er at tage på besøg i Mijas Pueblo. Hvis man skal udnævne den mest kendte af alle Andalusiens hvide landsbyer, vil Mijas Pueblo sandsynligvis indtage en flot førsteplads. Hele året rundt er byens smalle gader med de blændende hvidkalkede byhuse centrum for et utal af turister, der strømmer til fra alle verdens hjørner. Mijas Pueblo har meget at byde på, både hvad angår seværdigheder og kulturelle arrangementer. Tag med La Danesas udsendte til Mijas Pueblo.
Er du til action og vil du mærke vinden i håret og opleve en sjov dag bag rettet, så er Andalusiens største Gokart-bane et godt bud på en dag fyldt med fart og spænding. Læs mere om muligheden for at blive racerkører for en dag inde i magasinet.

Sankthans nærmer sig og for de fleste danskere er det lig med en hyggelig aften, hvor optændte bål, heksebrænderi, midsommersang og båltale indgår, men sådan har det ikke altid været. La Danesa har gravet lidt i historiebøgerne for at finde frem til, hvor traditionen stammer fra, og hvorledes den har ændret sig med tiden.

I månedens skæve vinkel kan du møde Lasse Bøgh. Han er Solkystens rare IT-installatør. Den altid servicemindede Lasse, der løser computer-problemer, installerer internet, tv og finder dit rette telefoni-abonnement. Men Lasse Bøgh har mange skjulte talenter. Han kan også bygge huse, køre på éthjulet cykel, være familiefar og slå alle i padel.

Nerja har i årtier været et meget populært rejsemål, og det kan ikke undre, for det er en skøn by med mange herlige strande samt den berømte Balcón de Europa. Lige neden for El Balcón starter den fine Senda Litoral, som er en 170 km. lang vandresti langs med middelhavs­kysten fra Nerja til Manilva. Tag med Else Byskov til skønne Nerja og oplev byens mange herligheder.

Sidst på sommeren får vi besøg af et af danmarkshistoriens mest populære bands, når de gæster Solkysten den 2. september. De havde ingen penge, ingen pladekontrakt og ingen trommeslager. Der var masser af kaos omkring TV-2, da de på en forårsdag i 1981 gik i studiet for at indspille sit første album – Fantastiske Toyota. Resultatet blev ikke fantastisk men godt nok til en pladekontrakt. Den kontrakt førte med årene til over to millioner solgte albums. Efter 40 år på toppen kommer TV-2 nu til Costa del Sol. Mød TV-2 i et eksklusivt interview med La Danesa.

Dette og meget mere kan du finde i månedens udgave af La Danesa. Har du lyst til meget mere, kan du tilmelde dig onlinetjenesten DanesaPlus+ der byder på daglige nyheder, masser af spændende artikler og en række attraktive medlemsfordele.
Tilmeld dig på www.ladanesa.com

God læselyst!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.