Det danske magasin i Spanien
Kære læser (Februar 2023)

Del

Vi lever i en tid med prisstigninger, høj inflation, rentestigninger, dyr energi og krig i Europa.

Udfordringer er der nok af i tiden fremover, men er det hele så skidt?

Rystes vi sammen i krisen og kan vi i sidste ende også få noget positivt ud af det?

Krigen i Ukraine synes at være altoverskyggende for, om vi igen kan få vores ”stabile” hverdag tilbage, men en løsning på konflikten synes at ligge langt ude i fremtiden.

Situationen berører os alle, også her på Solkysten. La Danesa spurgt en række herboende danskere om de har ændret vaner under krisen, deres største bekymringer for fremtiden samt om deres mål for fremtiden. Se deres svar på side 16 i magasinet.

I månedens La Danesa kan du møde ikke færre end tre profiler med hver deres spændende historie.

Du skal møde Peter Kaarsberg der startede som selvstændig ejendomsmægler på kysten – helt fra bunden – helt alene. I dag har han 15 ansatte, fem børn, og en kæmpe omgangskreds. Der sker altid en masse omkring Peter Kaarsberg – og de kommende år, kommer der til at ske endnu mere.

De har været jorden rundt – flere gange. Men har aldrig spillet på Costa del Sol. Det kommer de til nu. Lørdag den 20. maj gæster danske D-A-D Marbella Arena.

”Det bliver et rockshow i gode rammer med plads til frihed,” lover forsanger Jesper Binzer. Han har levet et autentisk rock’n’roll liv med masser af turnéer, sprut, kvinder, røg og det, der er værre. Det er dog en meget venlig, rolig og afbalanceret D-A-D forsanger, der byder La Danesas udsendte indenfor i privaten på Amager, forud for koncerten i Marbella.

Mød Jesper Binzer i profilen på side 20.

Sidst, men ikke mindst, kan du møde komikeren, musikeren, komponisten, forfatteren,

skuespilleren, TV-værten og tidligere politiker, Jacob Haugaard, der byder på et forrygende

show på kysten i marts. Gøgleren med de musikalske og muntre gen, stiller som altid op til interview – også før hans optræden på Costa del Sol. Se hvad der kom ud af det inde i magasinet.

Månedens udflugt går til La Herradura (Hesteskoen), der kendt som en hyggelig landsby i en smuk bugt mellem bjergene Punta de la Mona mod øst og Cerro Gordo mod vest. Den ligger i Granada-provinsen, ca. 20 km øst for Nerja. Byen er et populært udflugtsmål, når man vil ud og spise og nyde solen og stranden, for det vrimler med restauranter og barer. Tag med Else Byskov på tur til La Herradura.

De fleste af os elsker at rejse, men er ikke særlig begejstrede for at gå igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen. 9/11 gjorde lufthavnenes sikkerhedstjek noget mere omfattende. Pludselig skulle vi tage vores sko, bælter og smykker af og kunne knapt nok tage en tube tandpasta med ombord på flyet. Derudover tog kontrollen mindst dobbelt så lang tid som før – med god grund, selvfølgelig. I denne måned deler vi nogle råd fra internationale rejseeksperter til at komme hurtigere igennem sikkerhedstjek i lufthavne i Europa og andre steder i verden.

God læselyst!

MN

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.