Det danske magasin i Spanien
Invester smartere med BinckBank i Marbella

Invester smartere med BinckBank i Marbella

BinckBank er markedsleder i Holland og Belgien med over 860.000 kunder. Det er også en af Europas førende banker for private investorer. Tusindvis af nye investorer henvises hvert år af tilfredse BinckBank-klienter. BinckBank er gentagne gange blevet udnævnt* som ledende inden for service og platforme, konkurrencedygtige priser og enestående kvalitet. Fordi Binck Bank er en del af Saxo Bank får deres kunder adgang til en brancheførende online handelsplatform. Den er sikker, tilgængelig på dit eget sprog (28 sprog at vælge imellem) og tilgængelig fra et skrivebord, en bærbar computer eller en mobilenhed. BinckBank og Saxo Bank har 46 års kombineret online erfaring med forhandlere og investorer, hvor Saxo Bank er anerkendt for sin banebrydende finansielle teknologi og BinckBank kendt for sin kundeservice, markedskendskab og diskretion.

Investering med BinckBank giver dig friheden til at træffe dine egne investeringsvalg. Du drager fordel af støtte fra erfarne dedikerede kundeansvarlige, der kan levere skræddersyede løsninger og personlig assistance. Kunder stoler på BinckBank som en smart investeringspartner, der leverer førsteklasses service og support.

BinckBank-teamet i Spanien leverer betydelig investeringskompetence og erfaring. Hvert eneste medlem er en erfaren professionel. De har en track record, der strækker sig mange år tilbage, hvilket gør dem velkvalificerede til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med at udvikle din investeringsstrategi. Det spanske kontor og Investment Academy er placeret i Marbella, men teamet yder fuld support til klienter over hele Spanien og Portugal, hvor de afholder regelmæssige seminarer og er tilgængelige for personlige konsultationer.

BinckBanks mission er at gøre det muligt for klienter at realisere deres mål og i sidste ende have kontrol over deres egen økonomi. Filosofien bag BinckBank Investment Academy er meget enkel: En investor, der forstår deres investeringer, vil se, at dette afspejles i deres afkast. BinckBanks Investment Academy i Marbella er det sted, hvor klienter møder en ekspert og får løbende personlig assistance og support. BinckBank Investment Academy afholder også en række forskellige seminarer og begivenheder i løbet af året. Formålet med disse begivenheder er at uddanne investorer og inspirere både begynderinvestorer og erfarne spekulanter. Kaspar Huijsman, direktør for BinckBank Spanien, forklarer, at: ”Enhver investor har brug for hjælp, hvad enten de er nye mht. at investere eller har mange års erfaring. Hos BinckBank tilbyder vi vores kunder en gratis service, hvor de kan lære at forstå deres investeringer og udvikle en solid strategi.”

BinckBank har allerede 13 års erfaring med at servicere hollandske klienter, der nyder fleksibiliteten i at kunne komme forbi Investment Academy til en kop kaffe og en snak når som helst, med eller uden en aftale. BinckBank giver ikke investeringsrådgivning.

https://www.binckbank.com/why-binckbank/awards

Få flere oplysninger om BinckBanks seminarer i Spanien: www.binckbank.com/seminars

Handel med finansielle produkter indebærer altid risiko. Værdien af ​​investeringer kan stige eller falde, og du kunne også få mindre tilbage, end du investerede.

For mere information kontakt BinckBank Spanien:

Tlf: +34 951 56 56 56

E-mail: info@binckbank.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.