Det danske magasin i Spanien
Er solen ved at vende tilbage?

Er solen ved at vende tilbage?

Benjamin Mors Topp, Nordkap Living 

Hvordan går det hos dig?

Det går over al forventning. Vi frygtede ellers det værste – særligt forbi vi handler med et luksusprodukt. Men vi ser nu, at folk bestemt ikke er bange for at bruge penge og forkæle sig selv. Vi har altid kunder i butikken nu – og det er beslutsomme kunder. Vi er glade og taknemmelige.

Fremtiden…

Jeg ser lyst på fremtiden. Jeg tror, vi får solgt endnu flere spabade så snart vi kommer ud af Coronakrisen. Fra andet kvartal i det nye år, tror jeg, vi alle vil få fremgang. 

Michel Pedersen, advokatkontoret Navarrete

Hvordan går det hos dig?

Det går rigtigt godt. Vi får samme gode bundlinje som sidste år. Jeg ved, nogle beklager sig – men ikke her. Den skandinaviske købelyst på boligmarkedet er stor, og det smitter af på os, som har specialiseret sig i ejendomshandler. Vel har vi lidt færre kunder end sidste år – til gengæld har vi større kunder i år. Ingen – absolut ingen – triste miner herfra.

Fremtiden…

Jeg har stor tiltro til de kommende vacciner og tror, vi til foråret / sommeren når et vigtigt vendepunkt. Desværre er der mange, der har mistet alt. Men dem, som kommer helskindet gennem krisen, får hurtigt lidt medvind igen. 

Anni Dahms, Annis Vitalshop

Hvordan går det hos dig?

Det går fint – absolut. Vi har lidt færre kunder end sidste år. Til gengæld er det bedre kunder. Jeg mærker en god vilje til at støtte det lokale næringsliv. Tilsvarende mærker jeg et holdningsskifte til begrebet sundhed. Flere vil gerne investere i kosttilskud for at holde sig sunde og stærke. Det er positivt og trækker ind i sjælen på mig.

Fremtiden…

Jeg ser lyst på fremtiden. Jeg tror, der kommer mere fokus på kost og kosttilskud. Måske er jeg lidt naiv, men jeg håber også, vi alle fremover vil tage mere ansvar for os selv og andre.

Pernille Kaas, Kaas & Kirkemann

Hvordan går det hos dig?

Det går fint, tak. Vi har fået pænt med nye kunder på det sidste, og det overrasker mig positivt. Vi har brugt mange ressourcer på at informere vores eksisterende kunder for at få rodet bod på al tvivl om deres forsikringer i denne turbulente tid. Det er været alle anstrengelserne værd.

Fremtiden…

Den ser jeg meget lyst på – absolut. Alle higer efter at få deres ”gamle” liv igen, og skandinavernes drøm om en bolig i Spanien er intakt. Hvad der måtte være gået tabt skal vi nok få indhentet.

André Medianfar, FM Construct

Hvordan går det hos dig?

Bedre end nogensinde. Vi har fem store byggeprojekter i gang, og jeg har netop måtte ansatte medarbejder nr. 50. Derudover har vi fire nye projekter på tegnebrættet. Det er svært for mig at forklare, hvorfor vi har så travlt. Jeg kan blot konstatere, at der er stor forskel på en sundhedskrise og en finanskrise, som vi led under for ti år siden. Det er som om, alle er sikre på, vi hurtigt kommer ud af Coronakrisen.

Fremtiden…

Jeg er meget optimistisk. Så snart Covid-19 vaccinen kommer, og den virker, tror jeg vi vil se en gejst, en optimisme og få en forbrugsfest, vi ikke har set i mange år. Jeg tror, og håber, folk vil nyde og sætte mere pris på livet.  

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.