Det danske magasin i Spanien
Chocolatechip cookies at their best

Velkommen til Veras Veranda. Denne måned står den igen på småkager – dog ikke de små af slagsen. Da jeg boede i USA fik jeg ofte de småkager jeg præsenterer her, og var så heldig at få opskriften med mig hjem. Selvom denne opskrift nu er 30 år gammel er den stadig anvendelig. Den bliver flittigt brugt og nu giver jeg den således videre i håb om at den også vil glæde jer. 

Det er meningen at de skal være bløde i det – ikke sprøde. Jeg hakker ikke altid nødderne, da vi godt kan lide store stykker i vores cookies, men det er op til hver enkelt. 


Det skal du bruge:

350 g. blødt smør 

325 g. sukker 

250 g. brun farin 

4 æg

1 spsk. vanille

1 tsk. citronsaft

420 g. mel

2 tsk. natron 

1½ tsk. salt 

1 tsk. kanel

50 g. havregryn

350 – 500 g. groft hakket chokolade 

5 dl. hakkede nødder

Sådan gør du:

Pisk smør, oliemargarine, sukker og farin sammen  til det er lyst og luftigt. Tilsæt 1 æg ad gangen. Tilsæt vanille og citronsaft. I en anden skål, blandes mel, natron, salt, kanel og havregryn. Tilsæt melblandingen lidt efter lidt. Vend til sidst chokolade og nødder i blandingen.

Bages ved 175 °C i 15-19 minutter eller til de er gyldne.

Af Natalina Atlanta Bramsted

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.