Det danske magasin i Spanien
Stor efterspørgsel efter Liberty Seguros kæledyrsforsikring

Stor efterspørgsel efter Liberty Seguros kæledyrsforsikring

Liberty Seguros salg af kæledyrsforsikringer er steget med 25 procent i de seneste seks måneder og overstiger nu €1 million i årlig omsætning. Denne vækst følger trenden fra de sidste to år med en stigning på 12,7 procent i 2021 og 13,6 procent i 2022.

Den nye dyrevelfærdslov i Spanien (som trådte i kraft den 29. september) pålægger alle hundeejere at have en ansvarsforsikring for deres hund, hvilket har skabt en klar stigning i efterspørgslen på forsikringen. (Det skal dog nævnes, at især ansvarsforsikringsloven stadig afventer regulering).

Øget kendskab til kæledyrs velfærd og behovet for dækning af omkostninger såsom dyrlægebesøg, tyveri og rejsehjælp driver også en øget efterspørgsel.

“Vi forventer, at dette segment vil fortsætte med at vokse, ikke kun på grund af øgede lovkrav, men også på grund af samfundets voksende bevidsthed om kæledyrs velfærd og dækning for ting som dyrlægeomkostninger, tyveri og rejseassistance,” siger José Luis García Camiñas, produktchef hos Liberty Seguros i Europa.

De vigtigste ændringer i Spaniens nye dyrevelfærdslov er, udover forpligtelsen til at have ansvarsforsikring for skader forårsaget af ens hund, fjernelse af klassificeringen “potentielt farlige hunde” (PPP) og indførelse af begrebet “særlig hundeforvaltning”. “, med individuel vurdering heraf. Der er også krav om obligatorisk hundeejertræning. Disse to ændringer afventer dog også regulering.

Liberty Seguros tilbyder omfattende kæledyrsforsikringsmuligheder, og disse kan skræddersyes til individuelle behov.

Besøg www.libertyexpatriates.es eller ring på 91 342 25 49 for mere information om den nærmeste forsikringsagent/mægler.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.