Det danske magasin i Spanien

De fleste skandinaver i Spanien har nok forsøgt at lave alt fra paella til tortilla española – med større eller mindre succes. Men når det kommer til albóndigas (spanske frikadeller), er historien en ganske anden, har La Danesas redaktion opdaget. Af en eller anden grund formår man aldrig at få de hjemmelavede frikadeller til at smage som Carmens nede på baren. Mange gange er det fordi vi bruger for mange ingredienser.

Som ønsket er her opskriften på:

Albóndigas en tomate

Bland i en skål:

500 g hakket kød (oksekød / svinekød)

2 æg

2 fed hvidløg

2 tsk brødkrummer

2 bundter persille

Lidt salt og peber

Sovs:

2 spsk olivenolie

1 hakket løg

1 hakket grøn peber

Modne hakkede tomater

salt

Form runde kugler og steg dem i olie ved svag varme. Sæt dem til side, mens du laver saucen. Hæld to spiseskefulde olivenolie i en høj gryde og steg det hakkede løg sammen med en hakket grøn peber og nok modne hakkede tomater, så saucen dækker frikadellerne til det halve. Tilsæt lidt salt. Lad det simre ved svag varme og rør saucen i, så det ikke brænder på i bunden af ​​bradepanden. Når saucen er jævn tilsættes frikadellerne og varmes op.

¡Buen provecho! 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.