Det danske magasin i Spanien
Kokos og chokolade er altid en god blanding. Så hvorfor ikke lave det til en lækker kage til sommerbordet. Denne kage en nem, fordi du kan lave bunden med cremen dagen før og så bare pynte med flødeskum, inden den skal serveres.
Et godt råd er at opbevare din kokosmel i fryseren, så har du altid på lager, hvis lysten til enten bountykage eller kokosmakroner, skulle melde sig. I fryseren undgår du også, at din kokosmel bliver for gammel eller at der går små dyr i den. Jeg gør i øvrigt det samme med mandelmel og mandler.

Det skal du bruge:

Bund:
4 æggehvider
150 g. flormelis
150 g. kokosmel
Creme:
4 æggeblommer
70 g flormelis
100 g smør
100 g mørk chokolade
Pynt:
4 dl. piskefløde
2 spsk. sukker
Lidt rom eller romessens
Kokosmel

Sådan gør du:

Bund:
Æggehviderne piskes stive. Flormelis og kokos blandes og vendes i hviderne. Det hele puttes i en springform og i ovnen på 170 gr. i ca 35 min.
Creme:
Æggeblommer og flormelis piskes godt. Chokoladen og smørret smeltes og blandes. Det hele piskes godt sammen. Blandingen smøres på bunden, når den er kølet af. Pynt med flødeskum på toppen. Drys med lidt kokosmel.
Af Natalina Atlanta Bramsted

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.