Det danske magasin i Spanien
NIKKI BEACH – 20 ÅRS JUBILÆUM
Nikki Beach – det familieejede brand findes globalt og tilbyder luksuriøs livsstil og forplejning. I år fejrer de 20 års jubilæum. Brandet, som er det første og originale luksus beach club-koncept med 14 lokationer rundt om i verden, er blomstret op til at være en velrenommeret hotel- og resortvirksomhed.
 
Forretningen startede i 1998 i en stille have ved havet i Miami Beach. Den blev kaldt Café Nikki for at ære Jack Penrods datter, Nicole Penrod, som døede i et biluheld i en alder af 18 år. Jack og hans kone Lucia Penrod skabte en smuk zen-agtig blomster- og sommerfuglehave med en lille café for at ære og mindes Nicoles liv. Besøgende gæster fortalte videre om det til andre og deraf kommer brandets ”Tell only your best friend”-mantra.
 
Berømtheder lagde også vejen forbi Café Nikki og forelskede sig i energien. Med succesen fra Café Nikki var det naturligt at udvide til strandområdet, og Nikki Beach blev født. Familien Penrods løfte om at ”Celebrate Life” og brandets slogan ”Celebration of Life” er virksomhedens mission og formål.
 
Og dette, damer og herrer, er præcis hvad vi vil gøre i denne sæson. Vi vil danse, vi vil grine, vi vil Celebrate Life og skabe morgendagens minder, fordi det er det, vi gør.
 
NIKKI BEACH2
 
 
 

Rosé lørdagsbrunch

Drik Pink! For første gang lancerer vi vores fantastiske ROSÉ LØRDAGSBRUNCH! Nyd en fantastisk dag og drik rosé under palmetræerne, som ledsages af en lækker brunch. Hver lørdag kan du nyde denne lækre brunch for kun 79 € med ubegrænset rosévin fra kl. 12-15. Drøm, dans og nyd en dag fyldt med morgendagens pink minder!
 
NIKKI BEACH3
 
 

Firo Vázquez 14. juni

Bliv en del af en spændende og provokerende gourmetoplevelse med den prisvindende gæstekok Firo Vázquez. Det er den perfekte mulighed for at fejre madkunsten sammen med os. Du vil opleve den magiske fusion mellem gastronomi og kunst, samt opleve en ny dimension af teksturer og smag. Dette event har meget begrænsede pladser. Forudbestilling er et krav.
 
Dato: 14. juni
Reservationer: reservations.marbella@nikkibeach.com 
Pris: 79 € 4-retters menu
 
NIKKI BEACH4 
 
 

Middage i sandet

Ferie og afslapning aktiveret! Lad dig omslutte af en sensationel rejse gennem vores nye oplevelser denne sæson. Spis med dine bedste venner under palmetræerne og de glimtende lys med dine fødder i sandet,mens du lytter til bølgernes skvulp, og ”Celebrate Life” på den mest glamourøse Middelhavsfacon! Vi venter på dig, så vi kan skabe minder sammen, der varer for evigt!
 
Datoer: 28. juni, 19. juli, 16. august
Tid: Begynder kl. 21
Pris: 89 € pr. person – 4-retters menu, herunder vand og kaffe
Bookinger: reservations.marbella@nikkibeach.com  
 
Dinnerinthesand
 
 

Nikki Beach

Se flere events.
 
 
Af NIKKI BEACH, Photos: Artman Agency

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.