Det danske magasin i Spanien
Art Gaucín Open Studios 2019

Art Gaucín Open Studios 2019

24. til 26. maj og 31. maj til 2. juni
 
Kunstnerne i Gaucín åbner deres studier for offentligheden under de årlige Art Gaucín Open Studios-weekender i slutningen af maj og starten af juni.
Endnu en gang inviteres besøgende indenfor at se varierede værker af både spanske og udenlandske kunstnere.
 
Open Studio-weekenderne er blevet et velkendt fænomen på den andalusiske kunstscene. Her er nemlig mulighed for at møde kunstnerne, lære om deres værker og teknikker og se og købe deres malerier, skulpturer, print, fotografier og keramik. At eventet finder sted i den smukke Gaucín-landsby, som er en af de mest berømte hvide landsbyer nær Estepona og Ronda, er bare toppen af kransekagen.
 
I år finder eventet sted over to weekender, så besøgende har mulighed for at se mange nye værker af byens kunstnere samt af dette års gæstekunstnere Pepe Barroso, Lieuwke Lot hog Karina Zothner.
Art Gaucín, som blev lanceret for mere end et årti siden, har opbygget et stærkt følgeskab både lokalt i Andalusien og i resten af verden.
Udover de mange kunstnere er Gaucín et herligt sted at udforske til fods. Der er gamle ruiner, fantastisk udsigt over kysten mod Afrika, og der er rig mulighed for at hygge sig med en kop kaffe, en tapas eller noget tungere på en af byens beværtninger, mens udsigten indtages. Landsbyen har adskillige flere velrenommerede restauranter at besøge.
 
For en fuld liste over kunstnere, oplysninger om deres værker samt om Art Gaucín Open Studios-eventet, besøg artgaucin.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.