Det danske magasin i Spanien
Tillykke til Jonas Tofterup – første danske Master of Wine

Tillykke til Jonas Tofterup – første danske Master of Wine

La Danesa har før interviewet Jonas Tofterup, som nu efter bestået eksamen kan kalde sig for Danmarks første og hidtil eneste Master of Wine, selvom han egentligt er bosat i Spanien.
I sommer åbnede Jonas vinakademiet Iberian Wine Academy i Málaga. Han vil nemlig gerne rykke ved spaniernes opfattelse af vin – specielt hvad angår international vin. ”Spanien er jo et meget lukket marked rent vinmæssigt. Der drikkes kun spanske vine, og det synes jeg er en skam. Derfor vil jeg gerne være med til at lære spanierne, at vinspektret er meget mere bredt,” udtaler Jonas, som har været ønolog på tre kontinenter og også arbejder som “Export Manager Europe” for Viña Valdivieso – Chile.
Master of Wine-uddannelsen er den mest respekterede vinuddannelse i verden, og Jonas deler titlen med kun godt 384 personer på verdensplan.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.