Det danske magasin i Spanien
Netværk på rekordtid – Seedster 4.0

Netværk på rekordtid - Seedster 4.0

Den efterhånden berømte iværksættercamp Seedster har netop afviklet sin fjerde camp. Deltagerne er kun lige vendt hjem fra hotel H10 i Marbella efter en hel uge med smæk på, og der er allerede lagt i ovnen til endnu en camp.
”Det var en større gruppe end hidtil, men også en meget homogen gruppe, trods den meget blandede alder,” fortæller Malene Von Kiær, der er partner i Seedster og medorganisator af campen.
”Faktisk er vi allerede i gang med planlægningen af Seedster 5.0. De første 40 bookinger er i hus og hotellet er også booket,” fortæller Malene begejstret her godt en uge efter endt camp og tilføjer, at holdet bag Seedster, med Jesper Buch i spidsen, helt klart har mærket, at denne gang har miljøet i Danmark rigtig fået øjnene op for, hvad der er der sker på denne magiske uge i marts i Marbella.
Og hvad er det så, der sker på denne uge? Malene fortæller her: ”Vi har en masse foredragsholdere og mentorordninger, men det, man virkelig tager med sig herfra, er i høj grad netværket. Der opstår en vanvittig stor vidensdeling på campen og det skarpe netværk gør, at folk lykkes med ting, som de ellers ville have gået og puslet med i lang tid. Det kan for eksempel være levenrandøraftaler eller funding. Vi ser det også fra de første camps, Seedster 1.0 og 2.0, her bruger deltagerne stadig Facebook-gruppen aktivt til at finde kontakter med de kompetencer, de leder efter. Jeg er selv medlem af en række netværksgrupper i Danmark, men det tager mange måneder, før man kommer ind i varmen og får gavn af netværket. Når man har været på Seedster camp sammen, så er man ligesom ’clearet’ – man har en fælles reference og skal ikke til at skabe relation på ny. Det er netværker, der varer ved,” slutter Malene Von Kiær.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.