Det danske magasin i Spanien
Store flyttedag hos Loft & Roomers

Store flyttedag hos Loft & Roomers

”Der er sket meget i Marbella de seks år, Loft & Roomers har haft butik på Den Gyldne Mil i Marbella,” fortæller Carl Christensen, Loft & Roomers’ direktør. ”For seks år siden, var det en rigtig god beliggenhed. Loft & Roomers var faktisk den første butik, der lejede sig ind på denne adresse, men nu er alle tilstødende lokaler fuldstændigt okkuperede. Det er dejligt for forretningslivet, men det betyder desværre, at det er komplet umuligt for vores kunder og for os selv at komme til at parkere uden for butikken, hvilket selvfølgelig er et kæmpe minus. Det betyder også, at færre kunder lægger vejen forbi butikken end før. Derudover bygges der hotel på bagsiden af Loft & Roomers lokaler, så vi kan se frem til tre-fire år med byggelarm og –støv. Det er selvfølgelig ikke optimalt for en møbelbutik.

”Et møbelmarked i udvikling ”

Vi kan også se, at markedet har rykket sig, så det ikke længere er kæmpe store showrooms, der er behov for,” fortæller Martin Rance, som er ansvarlig for salg og marketing i Loft & Roomers. ”Sådan som boligmarkedet er på Costa del Sol, hvor der sælges mange projektboliger, vil køberne gerne have, at alt er klar, når de overtager boligen. Det indebærer, at den er fuldt møbleret. Så vores fokus ligger nu i høj grad også på at være til stede der, hvor projekterne finder sted. Derfor har vi også show-lejligheder flere steder på kysten, som gør tilstedeværelsen af et kæmpe showroom i Marbella mere overflødig. Som konsekvens deraf har vi valgt at lukke Marbella-butikken,” fortæller Carl Christensen.

Designa flytter ind

Køkkenbutikken Designa, som har haft hovedsæde i Ålborg siden 1992, vil nu være at finde på Costa del Sol. Nærmere bestemt i Loft & Roomers Mijas. Her vil Designa nemlig flytte ind pr. 1. februar, så man nu både finder et rigt møbeludvalg samt køkken-, bad- og garderobeløsninger, når man besøger butikken på Mijas-vejen. ”Der er en naturlig synergi mellem en køkkenbutik og en møbelbutik. Designa vil ofte være i kontakt med kunderne før møbelbutikken, som så helt naturligt kommer ind i billedet efterfølgende,” fortæller Johhny Thomsen fra Designa, som glæder sig til at ’flytte ind’ i Loft & Roomers’ rummelige butik på Mijas-vejen.
 
Og også Loft & Roomers er ganske glade for ordningen: ”Det er produkter, der komplimenterer hinanden. Designa sælger køkkener og vi sælger de produkter, du møblerer dit køkken med. Ligeledes har Designa også walk in-closets og badeværelsesløsninger, som også er noget, vores kunder efterspørger, så vi synes selv, det er et ret godt match og vi håber, at kunderne synes om, at de nu kan få råd og vejledning om møbler og indretning samt køkken og badeværelser etc. i samme danske butik,” fortæller Carl Christensen.

Loft & Roomers åbner ny butik foråret 2019

”Vi vil fortsat gerne være til stede med et showroom i Marbella, dog på en, for os og vores kunder, mere attraktiv adresse, hvor der er nem mulighed for parkering og levering af varer. Det spiller også ind, at det i selve Marbella tager lang tid at få byggetilladelse. Derfor er det mere interessant for os at søge mod f.eks. Nueva Andalucía eller San Pedro, hvor der er mere gang i byggeriet,” fortæller Carl Christensen og tilføjer, at der gerne skulle åbne et nyt showroom i dette område i løbet af foråret. Foreløbigt kan modellerne altså ses i showroomet på Mijas-vejen eller på www.loftroomers.com
Loft & Roomers Mijas har åbent mandag til fredag fra 10 til 19 og lørdag fra 10 til 14.
 
 
 

Loft & Roomers januarudsalg fra d. 8. januar

Under januarudsalget kan du få f.eks. sofaer i stof og læder til mindst 25 % rabat eller tæpper til mindst 40 % rabat. Derudover er der 30 % rabat på dekoration, glas, vaser, lamper, puder, osv. og hele 80 % på sengetøj. Kig ned i butikken for at se det komplette januarudsalg, som indebærer rabat på en lang række andre varer også.

Loft & Roomers flytteudsalg i Marbella hele januar

Der er god grund til at holde øje med butikken i Marbella i januar, for her bliver hele interiøret sat til salg. Alt skal væk, intet skal tilbage på lageret. Der vil altså være kæmperabatter at hente på udstillingsmodellerne i Marbella-butikken, hvor al dekorationen også bliver sat til salg. Det vil sige, at de ting, som har været en del at butikkens eget interiør nu kan erhverves til spotpris.

Loft & Roomers lagerudsalg i Mijas

Den 19. januar afholder Loft & Roomers Mijas et decideret lagerudsalg. Der vil være helt vilde rabatter på varer med defekter og varer, som blot skal ud af sortimentet. Helt op til 90 % kan du spare, hvis du er hurtig. Og hurtig skal man være, da udsalget finder sted fra 10 – 18.
 
Der vil være underholdning for de små, musik og pølsevogn. Og Loft & Roomers kan også arrangere hjemtransport af varerne, hvis det skulle blive nødvendigt.
 
Lagerudsalget finder sted i Loft & Roomers’ lager, som ligger direkte overfor butikken på den anden side af Mijas-vejen.
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.