Det danske magasin i Spanien
Jack & Jones indtager Málaga
I dag tager det kun ti minutter at købe et par jeans på nettet. Men vejen, for at få forbrugeren overbevist om at de nye jeans skal være fra Jack & Jones, er lang.
Således brugte det danske tøjmærke en hel uge på Costa del Sol udelukkende for at få skudt fotos til den nye kollektion af jeans.
”Det tager tid at finde de rigtige locations. Vi skal bruge alt fra et lidt råt, industrielt miljø til noget lyst og sommerligt,” fortæller Anders Nielsen fra Bestseller koncernen under optagelserne i Málagas gamle havn. Det er første gang, han er på fotosession på Costa del Sol, men omgivelserne har fuldt levet op til forventningerne. ”Kontrasterne og omgivelserne er ideelle, for vi skal arbejde med alt fra det urbane byliv til det mere rurale countryside. Og her har vi det hele inden for et par timers kørsel,” forklarer Anders Nielsen, som har ti mand med sig. I teamet er alt fra fotografer til stylist, teknikker og koordinator. Og så naturligvis modellerne. ”Vi har fire modeller med os, som er fløjet ind fra Paris og New York. Og det er ikke hvem som helst, vi har med os. Jack & Jones satser virkelig stort på den nye jeans kollektion,” slutter den danske modemand.
 

Facts om Jack & Jones og Bestseller i Spanien

Jack & Jones hører under Bestseller koncernen, som blev stiftet i 1975 af Troels Holch Povlsen, hvis søn, Anders, i dag driver virksomheden. Virksomheden har i dag 15.000 ansatte og sælger sine produkter i 70 lande. Bestseller har ca. 3.000 butikker verden over og er ydermere repræsenteret i 15.000 tøjbutikker. 
I alt fører virksomheden 25 mærker i tøj, sko og accessories.
 
I Spanien forhandles ni af mærkerne. Det er Jack & Jones, Vero Moda, Only, Selected, Name it, Pieces, Vila, Object og Only & Son. Siden introduktionen på det spanske marked i 1997 har Jack & Jones været koncernens bedst sælgende mærke. I dag forhandles de danske jeans i cirka 1.500 butikker over hele landet herunder i 97 El Corte Inglés varehuse og i 91 konceptbutikker.
Af Henrik Andersen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.