Det danske magasin i Spanien
Vitamina i Centro Idea får i marts måned besøg af den dygtige clarivoyant og healer Suzanne Rathjen

Vitamina i Centro Idea får i marts måned besøg af den dygtige clarivoyant og healer Suzanne Rathjen

Suzanne har arbejdet på fuldtid med klienter som klarsynet og healer de sidste 18 år. Clairvoyanten formidler råd og vejledning og oftest omhandler en konsultation din her og nu-situation, dine muligheder, fokus på fremtiden, afklaring og bekræftelse, men alle sittings er vidt forskellige og det er meget individuelt, hvordan det forløber.
 
Suzanne arbejder også med tankefeltterapi, der kort kan beskrives som en terapeutisk teknik, der kan medvirke til at løse en række negative følelser og psykiske lidelser. Teknikken anvendes til alle former for ubehag – følelsesmæssigt, emotionelt samt fysisk.
 
Du behøver ikke at have skrevet en masse spørgsmål ned, inden du kommer, men det kan være en god ide at tænke over et emne, du gerne vil vide mere om.
 
Så har du brug for rådgivning eller et skub i en retning, så du kan træffe det rigtige valg eller få indblik i temaerne i dit liv, så book din tid hos Vitamina.
 
Suzanne er at finde i Vitamina 15. & 16. Marts
 
Vitamina, Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu
Af Vitamina

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.