Det danske magasin i Spanien
Ny restaurant-åbning i Marbella

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
D. 1. marts slår den nye restaurant Cascada Cocina & Bar sine døre op. Placeret på i et stille område i Marbella Hills, kun et minut fra La Cañada shoppingcenter, ligger restauranten på den perfekte location, hvis man vil slippe for byens summen og blot slappe af og dele nogle forrygende tapas med gode venner. Menuen er et mix af moderne andalusiske og spanske klassiske retter og appellerer både til dem, der holder af andalusisk mad og til internationale ganer. Retterne er i delevenlige størrelser, som gør det muligt at smage mange forskellige ting på en gang, og de er tilberedt af kokkens team, der har erfaring fra forskellige Michelin-restauranter.
 
Stedet er perfekt, hvis man blot skal have en eller to retter, men større grupper er også velkomne, da der en stor terrasse med luksuriøse, grønne omgivelser og talrige citron træer. På grund af de mange træer er dette afsides og romantiske område dejligt svalt på varme sommerdage og ideelt til private eller firmaarrangementer.
 
Cascada Cocina & Bar’s køkken er åbent hele dagen, og vil være åbent 7 dage om ugen i højsæsonen og 5 dage om ugen i vintermånederne.
 
Dutch Origin SL er firmaet bag nyåbningen og er bedre kendt som firmaet, der er ansvarligt for hotel- og restaurantsuccesen Castillo de Monda, som genåbnede for to år siden. Borgen har haft mange tilfredse gæster siden åbningen og er specielt kendt for sin udsøgte mad.
 
Af Cascada Cocina & Bar

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa