Det danske magasin i Spanien
Et Mekka for tæppe-elskere – Persiske tæpper til ekstraordinær god pris

Et Mekka for tæppe-elskere – Persiske tæpper til ekstraordinær god pris

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Med tusindvis af tæpper åbner Galeria Pazyryk Fuengirolas største salgsudstilling af orientalske tæpper. Udstillingen på Hotel IPV Palace & Spa kan få selv Aladdins flyvende tæppe til at sige: Wow!
 
Høj kvalitet og fint håndværk kendetegner persiske tæpper, og nu har du muligheden for at få et flot, håndvævet persisk tæppe med op til
75 % rabat når Galeria Pazyryk holder lagersalg af persiske tæpper i Fuengirola på Hotel IPV Palace & Spa, lige ved motorvejen og Castillo de Sohail.
”Tæpperne kommer fra et konkurssalg i Hamborg, og de skal sælges videre så hurtigt som muligt. Derfor kan vi give en unik pris og et godt tilbud”, fortæller Hamid Jankouk som er firmaets repræsentant i Spanien, ”og de er af bedste kvalitet,” understreger han.
”De har alle ægthedscertifikat, som garanterer, at tæpperne er håndlavede, orientalske tæpper fra Persien.” Tæppeverdenen er fascinerende og mangfoldig, og hver region i de tæppeproducerende lande har sine egne mønstre, sine egne kulturer og sine egne knuder.
 
De bedst sælgende tæpper er i størrelsen 2,5 x 1,7 meter og 2 x 3 meter. Men på denne udstilling kan du finde tæpper i alle størrelser, mønstre, farver og fra alle regioner, så det er garanteret, at der findes et, som passer til hjemmet.
Galeria Pazyryk har i tillæg til deres butik i Denia, også en butik på Mallorca, samt flere steder i Tyskland. Har du behov for at få sendt tæpper til Danmark, kan du også benytte dig af deres shipping-service (som regel er der fem dages leveringstid). Lagersalget af tæpper varer fra 1. marts til 20. marts på Hotel IPV Palace & Spa.
Du er altid velkommen til at ringe til Jankouk, som taler både engelsk og spansk, på telefon: 660 39 49 17 eller 952 92 20 00.
Af Galeria Pazyryk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa