Det danske magasin i Spanien
Et Mekka for tæppe-elskere – Persiske tæpper til ekstraordinær god pris

Et Mekka for tæppe-elskere – Persiske tæpper til ekstraordinær god pris

Med tusindvis af tæpper åbner Galeria Pazyryk Fuengirolas største salgsudstilling af orientalske tæpper. Udstillingen på Hotel IPV Palace & Spa kan få selv Aladdins flyvende tæppe til at sige: Wow!
 
Høj kvalitet og fint håndværk kendetegner persiske tæpper, og nu har du muligheden for at få et flot, håndvævet persisk tæppe med op til
75 % rabat når Galeria Pazyryk holder lagersalg af persiske tæpper i Fuengirola på Hotel IPV Palace & Spa, lige ved motorvejen og Castillo de Sohail.
”Tæpperne kommer fra et konkurssalg i Hamborg, og de skal sælges videre så hurtigt som muligt. Derfor kan vi give en unik pris og et godt tilbud”, fortæller Hamid Jankouk som er firmaets repræsentant i Spanien, ”og de er af bedste kvalitet,” understreger han.
”De har alle ægthedscertifikat, som garanterer, at tæpperne er håndlavede, orientalske tæpper fra Persien.” Tæppeverdenen er fascinerende og mangfoldig, og hver region i de tæppeproducerende lande har sine egne mønstre, sine egne kulturer og sine egne knuder.
 
De bedst sælgende tæpper er i størrelsen 2,5 x 1,7 meter og 2 x 3 meter. Men på denne udstilling kan du finde tæpper i alle størrelser, mønstre, farver og fra alle regioner, så det er garanteret, at der findes et, som passer til hjemmet.
Galeria Pazyryk har i tillæg til deres butik i Denia, også en butik på Mallorca, samt flere steder i Tyskland. Har du behov for at få sendt tæpper til Danmark, kan du også benytte dig af deres shipping-service (som regel er der fem dages leveringstid). Lagersalget af tæpper varer fra 1. marts til 20. marts på Hotel IPV Palace & Spa.
Du er altid velkommen til at ringe til Jankouk, som taler både engelsk og spansk, på telefon: 660 39 49 17 eller 952 92 20 00.
Af Galeria Pazyryk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.