Det danske magasin i Spanien
Kan du lide at udforske ukendte områder af Andalusien? Er du vild med at vandre og opleve naturen på nært hold? Har du lyst til at se blive opslugt af vild natur og stå på stejle bjergtoppe? Eller vil du bare besøge en ukendt landsby og se, hvad der gemmer sig der?
Det Spanien, der ligger bagved kysten, er mere betagende end de fleste forestiller sig, og der er så mange flotte og unikke steder, at man fristes til at sige, at det ikke bliver smukkere nogen andre steder i verden.
Hvis du har lyst til at se på herlighederne, så er der inspiration at hente i Else Byskovs 3 udflugts- og vandrebøger: Fod på Andalusien, Fod på Andalusien 2 og Fod på Andalusien 3. Den første af bøgerne har 40 forslag til udflugter i hele Andalusien, mens Fod 2 koncentrerer sig om området øst for Málaga og Fod 3 om området vest for Málaga.
Bøgerne er en oplagt julegaveidé til dem, der besøger Andalusien og gerne vil have noget andet og mere end strand og sol ud af opholdet.
Bøgerne kan købes hos Annis Vitalshop i Los Boliches (på torvet) og på www.saxo.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.