Det danske magasin i Spanien
Det dufter af jul i Ewalds fødevarebutik

Det dufter af jul i Ewalds fødevarebutik

Det er snart jul og sneen melder endnu engang afbud her på Costa del Sol. Derfor behøver vi jo ikke give afkald på nogen juletraditioner, specielt ikke julemaden, som du naturligvis kan købe i Ewalds fødevarebutik.
 
”Det er nu syv år siden, at Ewalds fødevarebutik åbnede dørene, og siden da har vi fået godt kendskab til, hvilke juledelikatesser kunderne eftertragter. For os er det en selvfølge, at det øverste på vores ønskeliste er, at alle skal få det præcist, som de vil have det på deres julebord,” siger Annika og Kaj, ejerne af fødevarebutikken Ewalds.
 
Ewalds fødevarebutik har fyldt hylderne med smag af jul. Eksempler på det brede sortiment er: juleskinke (kogt og endda sprængt, hvis du foretrækker at koge eller stege den selv), forskellige sildevarianter, gravad og koldrøget laks samt ikke at forglemme den populære friske varmrøget laks (som ryges lokalt). Vi har også risengrødsgryn, medisterpølse, julepølse, ris a la mande. For feinschmeckeren findes der både rogn af heltling/ og regnbuerogn – eller hvorfor ikke prøve rensdyrkød i år!
 
Af de våde varer findes der mange varianter af gløgg (både svensk, dansk, norsk og finsk), julekaffe, forskellige snapsevarianter fra Sverige, Norge og Danmark og selvfølgelig likør som f.eks. multebærs likør. Sidst, men ikke mindst, kan du også finde alt til den søde tand f.eks. brunkager, julekonfekt, chokolade og fyldte chokolader.
 
Ewalds fødevarebutik ønsker alle kunder et varmt velkommen samt en god og glædelig jul.
 
Butikken på hovedgaden i Los Boliches har i december åbent i hverdage kl. 10-19 (øvrige måneder kl. 10-18), lørdage kl. 10-15.
 
OBS! Julens bestillingsliste findes allerede i butikken!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.