Det danske magasin i Spanien
La Liga-start med et nyt Málaga-team

La Liga-start med et nyt Málaga-team

Der er langt op til en spændende La Liga-start for Málaga CF mandag den 21. august kl. 22 på Estadio La Rosaleda i Málaga, hvor modstanderen er Eibar fra Baskerlandet.

Ikke færre end otte nye spillere er kommet til træner Michels trup, efter 13 er forsvundet – holdt op, solgt eller lejet ud.

Topnavne som målmand Kameni, anfører Camacho, topscorer Sandro og stortalentet Fornals er væk.
Blandt de nye at bemærke er argentineren Cecchini fra Buenos Aires, franskmanden Baysse fra Nice, den spanske U 21-landsholdsspiller Gonzales fra Sevilla og forwarden Borja Baston, spanier, lejet i engelske Swansea. Som målmand nu Roberto fra Espanyol i Barcelona, som tidligere havde en pragtsæson i den græske storklub Olympiacos.
Det nye kuld skulle spilles sammen i såkaldte testkampe i Spanien og Tyskland og det blev kun til en sejr – i fredags mod La Liga-konkurrenten Villarreal i Cadiz.
”Den indsats giver mig optimisme”, siger Michel.
 
Billetter til Eibar-kampen mandag fås hos La Peña de Dinamarca:
kontakt@malaga-support.dk
info@malaga-support.dk
+34 617 700 424
 
MalagaCF2
 
MalagaCF3
 

{loadposition lapena}

Af Morten Møller

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.