Det danske magasin i Spanien
Alevante: En Oasis i Marbella – som absolut er et besøg eller to værd.

Alevante: En Oasis i Marbella – som absolut er et besøg eller to værd.

Alevante er stedet, hvor du kan nyder lækker med, det højeste serviceniveau, gode vine og fantastiske cocktails fra solopgang til solnedgang. Alevante Restaurant er en elegant og venlig restaurant placeret på første sal i Real Club Marítimo på marinaen, med fantastisk udsigt og en stilfuld summende atmosfære.

 
Når du træder indenfor hos Alevante vil du øjeblikkeligt opleve at du er kommet til et helt specielt sted. Brugen af stof og træ i dekorationen, kombineret med et maritimt look, er helt genialt i dets enkelthed. Du har lystbådehavnen lige udenfor, og det er som om, at indenfor og udenfor smelter sammen i en perfekt symbiose, som gør, at du føler dig hjemme med det samme.

Maden

Menuen kan bedst beskrives som en fusion med middelhavets touch. Blot et kig på menukortet vil få dine smagsløg til at danse. Chefkokken Maximiliano Pignataro er fra Argentina, men siden han forlod sit fødeland, har han boet i mange andre lande, hvor han har raffineret sin cuisine til den yderste perfektion. Det sidste år, før han kom til Marbella, lavede han finere madlavning på Seychellerne.
 
Vær god ved dig selv og dem, du vil dele nogle specielle øjeblikke med. Besøg Alevante – du kan være sikker på, at vi ikke skyer nogen midler for at bringe dig det bedste, hvad angår middag på havnesiden.
 
Alevante2
 

Speak Easy Cocktail Bar

Hos Alevante har alting klasse, samtidig med det er hyggeligt og tidssvarende. Cocktailbaren er et kapitel for sig selv. Her finder du alle de klassiske cocktails, du har hørt eller drømt om. Uanset om du vælger en Dry Martini, shaken eller stirred, kan du være sikker på, at i hvert eneste tilfælde vil drinken være tilberedt af professionelt uddannede tjenere og specialister, som ved præcis, hvordan din cocktail skal mikses. Alevante har også opnået ”The Perfect MacCallan Certificate”, som for whiskey-elskere er noget helt særligt.
 
Alevante3

Under ny management og nu som en del af den verdensberømte Beckett’s Marbella familie, komplimenterer Alevante den smukke havn, som netop har modtaget endnu en ”5 Star Blue Flag” pris.
Med et moderne og kreativt menukort kan du nyde lækker med inspireret af rejsende fra hele verden, fra solopgang til solnedgang.

 
Alevante4
Med et moderne og kreativt menukort kan du nyde lækker med inspireret af rejsende fra hele verden, fra solopgang med morgenmad til solnedgang, hvor du kan nyde en specialtilberedt cocktail.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.