Det danske magasin i Spanien
Golfsiden juli/august 2016

Golfsiden juli/august 2016

IMG 0132 Grundlovsmatch 2016 Tove IMG 0226 Vindere 5 juni 2016

24. Grundlovsmatch på Lauro Golf
Søndag den 5. juni stod i golfens tegn på Lauro. Der var lagt op til en festdag i rød-hvide farver med Dannebrogsflag, blomster, balloner, buffet og Flamenco-show.
Knap 100 golfere spillede stablefordmatch med flagpræmier, længste drive præmier og to kategorier for danskere samt to for andre nationaliteter.
Banen stod helt perfekt med meget flotte greens i de smukke omgivelser bag Mijasbjerget, og vejret samt humøret var helt i top, hvilket også blev afspejlet i de flotte vinderscores.
Der blev serveret øl, vand, spansk skinke, chorizo og ost på runden, hvor bl.a. Tove og marchalls kørte rundt og forkælede spillerne.
Det var da også præsident Tove Pedersen, som stod for dagen og præmie-overrækkelsen – med hjælp fra sponsorerne.
Jesper Hertz fra Nordea, Susanne og Jan Petersen fra BoConcept, samt Claus Bentkjær fra UniOptica var de gode sponsorer, som havde givet et hav af præmier.
Ligeledes var Daly Sport,Tamisa Golf Hotel, Alhaurín Golf, Cala Nova Golf, Santa Maria Golf og Granada Golf med til at overraske med flotte lodtrækningspræmier.
Der blev hygget i gårdhaven med buffet og en herlig lagkage i Dannebrogsfarver.
Tre smukke señoritas dansede et flot flot flamenco-show til afslutning på en herlig dag.

Tove fortalte, at Lauro Golf har 25 års jubilæum i 2017, og derfor er det også 25. gang, Grundlovs-matchen afholdes på Lauro. Der er altså lagt op til en kæmpe festdag fyldt med overraskelser, præmier i massevis samt underholding og barbecue, Søndag den 4. juni 2017. Husk allerede nu at reservere dagen!

De glade vindere blev:
A-række
Claus Rasmussen 37 point. Niels Johannesen 32 point. Marianne Miller 31 point. Og Lars Damgaard 29 point.
B-række
Christina Andersen 41 point. Claes Andersen 37 point. Anette Rosengreen 32 point samt Peer Kaarup 31 point.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.