Det danske magasin i Spanien
Golfsiden september 2016

Golfsiden september 2016

nanna koerstz madsen 004

EuropaTouren for damer på Aloha Golf
Fornemt besøg af de danske elitegolfere, når ‘Andalucía Costa del Sol – Open de España Femenino’ bliver spillet på Aloha Golf fra den 22.-25. september.
Det bliver stort for mange danske golfere på Solkysten at opleve de bedste danske kvindelige golfspillere, som besøger Costa del Sol for første gang.

Aloha Golf Club er en af Andalusiens allerbedste golfbaner beliggende i golfdalen i Marbella.
Banen er par 72 med meget varierende huller. Der er ikke to ens huller, og den er meget publikumsvenlig. Man kan følge spillerne hele vejen.
Man forventer, at de allerbedste golfere kommer, og når man studerer ‘entry listen’, popper dansk kvindegolfs vidunderpiger Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen op. Disse topgolfere kommer fra Smørum Golfklub og er bare 20 og 21 år. Emily er den yngste, og blev Pro den 2. januar 2015 som bare 18-årig. Hun vandt alt som amatør og kunne ikke modstå chancen for at blive Pro, da det blev muligt.

2015 04 13 PULS Emily Pedersen 047

Nanna Koerstz Madsen er 21 år og startede med at spille golf som 10-årig. Hun kom på landsholdet i 2009 og blev student i 2014, hvorefter hun tog på College i South Carolina, USA. Hun blev nr. 1 på amatørernes verdensrangliste og turnede Pro derefter. Hun vandt den første EuropaTour
turnering i juni 2016 i Tjekkiet. Hun træner 5-10 timer om dagen. Nanna har nogle ritualer før hver start. Nogle specielle smykker, som hun har fået at sin mormor og morfar, har hun altid på. Nanna har i år deltaget i OL i Rio og hendes mål er at spille på den amerikanske Tour (lPGA)
Hun håber at kvalificere sig i 2017 og spille i 2018.
Udover Emily og Nanna forventes Marlene Jørgensen og Daisy Nielsen at besøge Aloha.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.