Det danske magasin i Spanien
Golfsiden juni 2016

Vinderbillede Rio Real

Match på Rio Real
April matchen i CdGD blev spillet lørdag den 23. april på Rio Real Golf.
En fantastisk april morgen mødte alle 68 spillere til start kl. 09:00 på denne helt specielt dejlige golfbane. Banen stod bare i top, og det beviste de gode spillere med rigtig gode score.
Efter 4 ½ time på græs mødtes alle med dagens sponsor Core Capital på terrassen, hvor de var værter for velkomstdrinks og tapas. Under livlig snak om dagens genvordigheder ude på banen blev dagens scorekort opgjort, og resultatlisten blev lavet. Kl. 15 bød Bjarne til bords, og Flemming bød alle velkommen og håbede, at alle havde haft en dejlig dag på banen.
Efter en velsmagende forret fik Nils Brolund, Core Capital ordet, og fortalte lidt om deres virke her på kysten og i almindelighed i Luxembourg. Ligeledes udloddede Core Capital 3 x 2 green fee, inkl. buggy til Rio Real Golf, som blev trukket efter middagen.
Efter hovedret og dessert foretog Bjarne og Flemming sammen med Nils Brolund og Jakob Kjelgaard fra Core Capital præmieoverrækkelsen til dagens dygtige vindere.
Derefter blev der også tid til dagens klappepræmielodtrækning, som både gjaldt rødvin og de 3 x 2 green fees.
Flemming takkede sponsor og alle deltagere for en dejlig dag, og de dygtige blev foreviget i klubbens flotte klubhus.
Matchledelsen
___

LOS VIKINGOS GRUPPEBILLEDEDSC 0062 1.jpeg

Vikingos Golf med lyn, torden og knald
Årets weekendtur 8.-10. maj til Arcos Garden med damer og Bo Concept som sponsor vil gå over i historien som den match, hvor der stort set ikke blev spillet golf. I stedet vil turen blive husket som to meget våde dage, hvor det bare regnede vildt med lyn og torden. IPhonen blev brugt flittigt søndag for at se en bedring i vejret og en time efter den oprindelige starttid var der ophold i vejret og 42 spillere gik ud, to spillere fandt ikke banen. De fleste stoppede ved hul 9, da regnen kom igen og kun tre spillere gennemførte matchen. De vandt selvfølgelig holdmatchen med Simzar Estates som sponsor. Vinder blev Poul Christensen med 30 point, efterfulgt af Jesper Wiberg med 27 point og Dan A. Schmidt med 24 point. Tættest på flaget på hul 2 blev Edna Mandrella for damer og Poul Christensen for herrer. Hvis der var kaos søndag, så var det ikke noget i forhold til mandag, hvor det høvlede ned fra morgenstunden og kun 20 ud af de 46 tilmeldte spillere havde lyst til at spille golf i regnvejr.
21 spillere valgte at tage til Tio Pepe med Paul Sauerberg som rejseleder.
Her oplevede vi en kæmpe bodega, der producerer Sherry og Vino Fino som
exporteres til 115 lande i hele verden. En spændende og informativ udflugt,
som virkelig kan anbefales. Mandag var der kun tre spillere, som gennemførte matchen.
Jan Petersen, John Sørensen og Erik Leth. De blev naturligvis disket for at spille i tordenvejr og derfor blev matchen, som tæller med i Årets Viking, aflyst.
De seje mænd pralede af, at de fik to knald på 10 minutter. De kvindelige golfere undrede sig, normalt tager det meget kortere tid.
Der er allerede fundet en erstatningsmatch som spilles på Los Flamingos med BoConcept som sponsor torsdag den 29. september 2016 kl. 12.20, pris kun 55 euro. Indbydelse og tilmelding sendes senere.
Det bedste, man kan sige om Arcos Garden, er, at banen tog vandet fantastisk
og greens var efter forholdene meget hurtige. Banen gik konkurs i 2014 og det var tydeligt, at man ikke ofrede penge på at vedligeholde banen. De tre mafiabosser Erik, Søren og Birger kæmper med banen og agenten om en discount. De plejer at få deres vilje. Trods det dårlige vejr var humøret højt og omsætningen i baren på det dejlige hotel Sherry Park var ikke så dårlig endda, som jyderne siger.
Det er aldrig kedeligt, når Vikingerne er i byen. Samværet, hyggen og humøret
er altid i top. Vikingerne holder nu sommerferie og bestyrelsen ønsker alle
en god sommer og på gensyn.

___

Vindere Los Arqueros

Club de Golf Dinamarca på Los Arqueros
Fredag den 13. maj spillede Club de Golf Dinamarca forårets sidste match på Los Arqueros. Efter en uge med regn var spillerne meget spændte på, hvordan banen fremstod, men der var ingen problemer, bortset fra at græsset var lidt højt på fairways og i roughen, da det ikke havde været muligt at slå det grundet regnen. Dette bemærkede de fleste spillere, da der blev arbejdet på højtryk for at klippe så alle kunne nyde den flotte, men lidt svære bane. Alle greens var dog blevet klippet og ganske fine. Da alle var kommet ind i klubhuset, gennemgik matchledelsen, Peer og Claus, alle scorekort og fandt de dygtige vindere i de tre rækker samt flagpræmier og længste drive. Imedens hyggede alle deltagerne sig på terrassen i det fine klubhus med den enestående udsigt. Middagen blev indtaget i member’s lounge og ingen gik sultne fra bordet. Efter hovedretten skulle de gode spillere hyldes og Peer foretog præmieoverrækkelsen. Peer takkede vores sponsorer, der denne gang var Unioptica, BoConcept og Alarma Universal. Sponsorerne fik stort bifald fra medlemmerne. Der var helt fantastisk stemning, da det viste sig, der ikke havde været så mange der kunne ramme green på par 3 hullerne og der derfor var fem ekstra klappepræmier. Desuden havde vores vinleverandør, Viggo Bjørn, givet mange fine klappepræmier. Efter desserten og kaffen blev det traditionelle fælles vinderbillede taget på terrassen. Stemningen var høj og alle følte sig som vindere i det gode vejr – og den eneste regn de fik bestod af præmier.
Matchledelsen takkede for deltagelsen i matchen og ønskede alle god sommer og på gensyn til næste match på Santa Clara den 16. september.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.