Det danske magasin i Spanien
Byfesten i Málaga slår alle rekorder

Byfesten i Málaga slår alle rekorder

WEB Byfest
Masser af folk, fest og stemning i Málagas bymidte og på feriapladsen lidt udenfor byen.

 
Der danses og synges i Málagas gader i denne uge. Og der konsumeres som aldrig før. Her et par dage før Málagas årlige feria runder af, melder byens hoteller og restaurationer om en af tidernes bedste byfester. “Det står klokkeklart, at der atter forbruges som i de gode tider. Salget af den gode skinke har sjældent været så godt som i år, folk kommer til byen med smil på læben, og pengene ligger atter løst i lommen på folk,” fortæller José Porras, som er formand for Málagas restaurationsforening (Ameres). Samme positive tilbagemelding kommer fra Málagas turistråd, som forudser, at belægningsprocenten på byens hoteller vil overstige de 94 procent fra sidste år og dermed komme meget tæt på “alt optaget” i byen. Turistrådet antager, at Málaga under feria-ugen besøges af i alt én million personer, hvilket er en fordobling af indbyggertallet. De mange festdeltagere nyder i stor stil, udover den klassiske skinke, den søde vin Cartojal. Inden byfestens start blev der leveret 200.000 flasker til byens restaurationer. De forventes alle drukket inden søndag midnat, hvor byfesten rundes af.

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.