Det danske magasin i Spanien
Kvinde beskytter døende tyr under fægtning i Málaga

Kvinde beskytter døende tyr under fægtning i Málaga

WEB shutterstock 145668116
To personer har mistet livet i år under de berygtede tyreløb, og to tyrefægtere er blevet hårdt såret under kampe.

 
Torsdag forrige uge blev begyndelsen af feriaen markeret med tyrefægtning i arenaen i La Malagueta, Málaga. Under den tredje runde i semifinalen mellem tre unge tyrefægtere valgte den 38-årig dyreretsaktivist Virginia Ruiz, som stod blandt publikum, at hoppe ind i arenaen og gå direkte over til stedet, hvor tyren lå. Da publikumstribunen, hun hoppede ind fra, var nærmest tom, gik der lang tid før, folk lagde mærke til hende, og hun kunne gå stille og rolig hen over arenaen, inden hun lagde sig oven på tyren, som lå døende på jorden. Det, at hun gik og ikke løb, er ifølge hende selv grunden til, at hun nåede så langt, inden hun blev bortvist fra arenaen. Angiveligt ønskede hun at trøste tyren og give den fred, inden den skulle væk fra denne verden. Hun blev med magt fjernet af nogle matadorer og mændene på arenaen, men ikke inden hun nåede at blive spyttet på af de nærmeste tilskuere, der også bad hende smutte hjem til køkkenet. En medaktivist har optaget eventen, som nu florerer på de sociale medier. Se den her: https://goo.gl/GIz6QU

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.