Det danske magasin i Spanien
Se Ronaldo trylle – nu med pokerchips!

Se Ronaldo trylle - nu med pokerchips!

1
 
Er du klar til at møde Cristiano Ronaldo?

Måske er du en af de forventningsfulde fans, der ivrigt har stået og trippet blandt menneskeskaren for blot at få et lille heldigt glimt af dette portugisiske mesterværk af en fodboldspiller, når han sammen med sine landsholdkammerater jævnligt har besøgt Danmarks nationalarena, Parken. Måske har dit håb været at få en hurtig autograf på sønnikes Real Madrid-trøje eller en selfie til familiealbummet. Nu kan du imidlertid møde Cristiano Ronaldo i en helt anden sammenhæng, nemlig som pokerspiller hos PokerStars. Det nye samarbejde med denne velkendte pokergigant med 65 mio. registrerede pokerspillere på verdensplan bevirker, at Ronaldo stiller op i en række udvalgte turneringer, hvorfor du altså kan møde Ronaldo face-to-face hen over pokerbordet.
 
Madeiras vigtigste eksportvare?
Stamspiller på det portugisiske landshold, mestertitler for Europas største klubber, verdens bedste spiller, iøjnefaldende undertøjskampagner samt nu også pokerspiller for verdens største pokersite – alting synes at have flasket sig for denne 30-årige fodboldspiller fra Madeira. På mange punkter er historien om knægten fra arbejderklassen, der blev verdens bedste og verdens dyreste, lidt af et moderne eventyr, som vi alle har fået lov til at følge med i på nærmeste hold. Flere har hævdet, at Ronaldo er Madeiras vigtigste eksportvare gennem alle tider, der samtidig også er dybt afhængige af turismen, og da Ronaldo tilbage i 2009 blev solgt til Real Madrid for 680 millioner kroner og dermed blev den dyreste fodboldspiller, var der måske nok et par af de gamle holdkammerater fra barndomsklubben Andorinha, der glippede en ekstra gang med øjnene. Ingen havde dog nogensinde betvivlet Madeira-purkens enestående boldtalent og store dedikation for sporten, der var med til at skaffe den blot 12-årige Ronaldo en kontrakt med Sporting Lissabons fodboldakademi, der senere førte ham til Manchester United.
 
2a
 
Kærligheden til hjemstavnen
Kærligheden mellem den lille ø Madeira i Atlanterhavet med 270.000 indbyggere og verdensstjernen Ronaldo står stadig i fuldt flor, der altid har talt varmt og kærligt om dette særlige område, der har betydet så meget for ham i opvæksten. Når du næste gang besøger Madeira, der også er kendt for sine blomsterfestivaler og smukke, varierende naturscenarier, der indbyder til en aktiv ferie, kan du passende slå et smut forbi den meterhøje bronzestatue af bysbarnet samt det relativt nye Museo CR7 nær Funchals bykerne. Her kan du enten trykke hånd med voksfiguren af Ronaldo eller trykke næsen helt ind mod glasruden, der beskytter alle boldene fra Ronaldos afgørende mål ved mesterskaberne. Du kan naturligvis også vælge at snuppe et billede af de mange mestertrøjer eller pokalen Ballon d’Or – vidnesbyrdet for kåringen af Ronaldo som verdens bedste spiller. Dette er kort sagt en gave til alle ægte fans, der vil lidt tættere på deres idol, endda på hans egen hjemmebane, hvor han for få årtier tilbage løb i det klippebesatte landskab og drømte sig langt væk til de store stadions. En drøm, der fik næring gennem en stor viljestyrke og ubetinget kærlighed til den lille runde læderbold.
 
Ronaldo og pokersporten
Er pengepungen ikke lige til en Madeira-rejse på nuværende tidspunkt, kan du altid prøve lykken med en omgang poker. En disciplin, der som tidligere nævnt også har vakt Ronaldos interesse, i og med at han nu har tegnet en professionel kontrakt med PokerStars, hvilket i øvrigt også gør sig gældende for fodboldkollegaen Neymar. Ronaldo mener selv, at han kan trække på en masse af de forudsætninger, han har opnået gennem fodboldkarrieren, bl.a. den store dedikation. Det kunne måske derfor være en oplagt idé at sætte sig ekstra nøje ind i pokerreglerne, inden du kaster dig ud i de store turneringer med de forskellige VIP-stjerner. Du kan vælge den nemme løsning; at google dig frem til de forskellige pokerhænder. Du kan dog også sætte dig på skolebænken og deltage i online pokerskoler, der tilbyder dig introduktionsvideoer såvel som prøvespil og test. Det vil sandsynligvis give dig en større forståelse for pokerspillet og de mange mekanismer, der kan præge spillet.
Nu er spørgsmålet så blot, om du er klar til at møde Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Hvis du ikke vælger pokerbordet, kan du jo altid smutte til Madeira og følge i bysbarnets fodspor eller blot vente på, at holdbussen med alle de kendte ansigter fra det portugisiske landshold atter dukker op på dansk jord.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.