Det danske magasin i Spanien
Golfsiden april 2015
Vikingerne-på-La-Cañada
 
Vikingos Golf på La Cañada
Årets første match på La Cañada med Jyske Bank som hovedsponsor blev spillet i flot solskin – hvad ellers? Vikingerne har aldrig aflyst en match pga. dårligt vejr.
Det specielle græs på fairway var ikke helt grønt endnu. Det kræver nogle flere dage med 18 grader, men greens var flot grønne, og hurtigere end de fleste var vant til.
Kun nogle ganske få havde spillet banen før, men trods dette og et par meget svære huller blev scorerne alligevel pæne. Det gode kammeratskab hos vikingerne gør, at det er sjovere at vinde holdspillet end den individuelle match.
Vinder af holdspillet blev Lars Ole Bell, Bjarne Dideriksen, Mogens Butov og Gunnar Mortensen.
Holdkonkurrencen blev sponsoreret af Simzar ved Tom Sørensen.
Stablefordturneringen, som tæller med i kampen om årets viking, blev vundet af Stig Wiberg med 34 point, nr. 2 Gunnar Mortensen med 32 point og nr. 3 Bjarne Dideriksen med 29 point. Vinderne fik under stor jubel overrakt rigtig flotte præmier af Jyske Bank. Efter matchen hyggede alle sig i La Cañadas restaurant med en 3-retters menu med vine samt højt humør, da Jyske Bank gav den gas med masser af klappepræmier og golfhandsker til alle. Vikingerne gav 50 euro for golf mad og drikke. Erik Leth, Søren Johansen og Birger Pedersen, som styrer vikingerne, gør et fantastisk arbejde.

Kig ind på hjemmesiden www.vikingosgolf.dk – den er prof. og er fyldt med nyttige oplysninger. Søren er Webmaster.
 
 
Vinderbillede-El-Paraiso
 

Solskin over El Paraiso

74 hygge- og kampberedte golfere fra Club de Golf Dinamarca mødte lørdag den 14. marts op på El Paraiso. Hovedsagelig iklædt korte bukser og højt humør og i god tid, hvilket bestyrelsen sætter stor pris på og gerne vil kvittere medlemmerne for.
Gunstart lød lidt før kl. 09.30, duggen forsvandt hurtigt fra greens i det flotte solskinsvejr, og så var der ellers mange bolde, der løb for langt og for hurtigt.
Mens matchledelsen gennemgik scorekortene, hyggede alle sig på terrassen, hvor dagens runde blev diskuteret og analyseret over en drink.
Humøret og det sociale var i top, hvilket også afspejlede sig ved spisningen og præmieoverrækkelsen.
Med Bjarne Didriksen som benhård indpisker blev formand Kim og Poul Erik fra bestyrelsen sat på omfattende opgaver. Både Bjarne og Kim takkede dagens sponsorer for deres støtte til klubben og opfordrede medlemmerne til også at støtte klubbens sponsorer i det daglige. Bjarne begyndte med at fejre alle de dygtige spillere, der skulle præmieres for deres præcise spil og derfor skulle have præmier for tættest på flaget og længste drive. Disse præmier var sponsoreret af UniOptica ved Claus Bendtkjær. Så blev det tid til kåringen af de dygtige spillere, der havde spillet flot på de skønne 18 huller. Præmierne i A,B,C – samt gæsterækken var sponsoreret af Nordic Muebles. Resultaterne fra matchen målt i stableford point gik fra en score på 15 til scores på 36. Specielt var kampen i C-rækken tæt med 8 over 30 point.
Til slut takkede Kim von Müller medlemmerne for deres deltagelse samt, ikke mindst, dagens sponsorer UniOptica og Nordic Muebles for deres store støtte til Club de Golf Dinamarca. Kim gjorde også opmærksom på, at næste match bliver den 17. april på San Roque Old Course.
 
Med venlig hilsen
 
Matchledelsen
Bjarne Dideriksen og Poul Erik Jacobsen
 
 
unioptica-lauro-FullSizeRender
 
Skandinavisk Golf på Lauro med UniOptica
Hvor man køber briller eller spiller skandinavisk golfmatch, kunne ingen være i tvivl om d. 3. og 10. marts.
Der blev både brugt driver-putter-gode-stænger, sigtekorn, briller og lign., da UniOptica var med som sponsor på Lauro Golf d. 3 og 10. marts.
Vejret viste sig fra sin allerbedste side med høje temperaturer og fuldt solskin. Banen var mere grøn end vanligt og greens hurtige som et spejl. Men alligevel blev der lavet Eagle på hul 1. Den glade golfer var Jan Årestrup. Senere gentog Mogens Beck Larsen succesen på hul 3. Flot Flot! Begge blev belønnet med flot diplom.
Tove og sekretæren havde lavet gode hold på kryds og tværs af nationaliteter og man havde både A- og C-banen i brug til de 164 golfere, som deltog de to dage.
Sponsor UniOptica ved Claus Bentkjær, som netop nu fejrer sin 15 års fødselsdag i butikken, havde sponsoreret et hav af lækre vine, flotte polot-shirts samt brillepuds, brilleklude og paraplyer.
Der blev spillet stableford i dame-herre-rækker med fire præmier i hver, samt flagpræmier og div. klappepræmier. Så ingen blev snydt.
Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.