Det danske magasin i Spanien
En håndfuld apps til et større udbytte på rejsen – del 2

En håndfuld apps til et større udbytte på rejsen - del 2

shutterstock 152112428
 
Få det bedste ud af din rejse ved at lade din smartphone op med nogle af de bedste apps til rejser i udlandet. Alle apps er gratis at hente og installere på din mobil, og understøttes både af iPhones og Android.

Skal du ud at rejse, hvad enten det er ferie eller forretning, er der flere ting, du kan gøre for at turen bliver nemmere, sjovere og mere rig på oplevelser. Din smartphone kan være dig til stor hjælp under rejsen. Nogle af det ting, du nu kan bruge din smartphone til, er nærmest magiske. Specielt inden for området ‘øjeblikkelig oversættelse’ er sker der en utrolig udvikling, hvor de store aktører som Microsoft og Google er i gang med at kridte banen op. Hvad med eksempelvis at få oversat skilte, menuer og aviser fra fremmede sprog til dit eget? Eller hvad med at tale dansk til en spanier, hvor din tale øjeblikkeligt bliver oversat til spansk og får et svar tilbage på dansk? Det er ved at være muligt!
 
 
converter-plus-2
 
Converter Plus
Med på rejser er en konverteringsudregner også et nødvendigt redskab. Converter Plus er en alt-i-en udregner, som udregner mellem noget nær alle enheder, du kan komme i tanke om. Den kan omregne fra valutaer til lånerater og kan konvertere fra meter til miles, fahrenheit til celcius, gallons til liter, længder, mål i madlavning og meget mere.
Converter Plus er gratis hos iTunes App Store eller hos Google Play.
 
 
Mint.com-logo
Mint.com
Websitet og deres service hjælper dig med at holde detaljeret styr på din økonomi ved at have overblikket over dine konti og registrerer, hvad du bruger. Mint.com-appen udvider oplevelsen, så du også kan holde styr på din økonomi på rejsen, og om du overholder det budget, du selv har oprettet. Det er en af de bedste personlige økonomi-apps, der findes.
Registrer dig gratis på mint.com
 
 
Wikipedia-logo-en-big
 
Wikipedia
Halvdelen af det sjove ved at have en smartphone er, at du kan slå ting og sager op, og få den information, du har brug for, mens du er ude. Wikipedia er kilden, man kan søge til for at få de ønskede informationer. Wikipedia-appen giver dig resultaterne hurtigere end mobile søgemaskiner.
Hent Wikipedia-appen hos iTunes App Store eller på Google Play.
 
og image
2048
Og er du helt lost eller trænger til en pause, kan du altid sætte dig ned og spille 2048. Det er vanedannende, som dagen er lang, og målet er simpelt. Lav en boks med nummeret 2048. Du spiller ved at skubbe nogle bokse sammen, der begynder med 2, som så bliver fordoblet. 2’erne bliver til 4, og to 4’ere bliver til 8. Hver gang du sætter to bokse sammen, kommer der en ny. Spillet giver mere mening at spille end at beskrive. Hent det og prøv det. Du bliver fanget.
2048 findes på iTunes App Store eller Google Play.
 
Funfacts:
Over 300 million bruger Skype dagligt og over 100 millioner har installeret Skype på sin Android-telefon.
Converter Plus kan foretage omregninger i over 100 forskellige kategorier.
Klingoner bor på planeten Qo’noS og har faktisk deres egen oversættelsemaskine på klingon-translator.com.
Allerede i sidste udgave af La Danesa fik du de første til til at få ekstra glæde af din smartphone på rejsen. Du finder dem på www.ladanesa.com.
Af Michael Andersen, michael@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.