Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
PLAZ-CONSTITUCION-NAV-web
 
Centro Idea holder igen i år julemarked for store og små
Sanum og den danske supportklub for Málaga CF, la Peña de Dinamarca. Der vil være en julestue for de yngste, hvor de for 5 euro får mulighed for at lave årets Den 13. december forvandles Centro Idea til et julemekka, hvor der vil være mulighed for at købe årets juletræ, pynt, godter og gaver. Fra kl. 10.00-16.00 fyldes parkeringspladsen med 200 juletræer, boder med smykker, røget fisk, hjemmelavet konfekt og småkager, hvor flere kendte ansigter også vil have en stand som Vitamina, Centro juledekoration, klippe/klister og pynte kager. Julemanden kommer også på besøg og deler slikposer ud til de artige børn og barnlige sjæle. De søde poser er sponsoreret af Nykredit, som også sponsorerer markedets julestue. Derudover tilbyder Da Bruno danske hotdogs som vor pølsemand lavede dem, og Soroptimist International sælger gløgg og æbleskiver, hvor overskuddet går til udsatte kvinder og børn. Centro Idea får desuden fornemt besøg af de firbenede venner fra el Refugio del Burrito, som selvfølgelig vil være smukt pyntet til lejligheden. Ingen jul uden sang, og da den13. december også er Sankta Lucia, vil børnene fra den danske skole i Cento Idea gå Luciaoptog og synge julen ind med blandt andet en sang fra Vinterbyøster. Hos Flor Valentin kan der blandt andet købes gran, egetræsskiver, ler etc., som vil give hvert hjem den rette julestemning. Og ønsker man at være med på den rette jule-trend, skal man i år pynte huset med kobber og naturmaterialer, beretter Janne Valentin. Undgå således julens trængsel og alarm ved at slå vejen forbi Centro Idea den 13. december, hvor der vil være alt, hvad ens julehjerte kan begære.
 
 
Imagen-057
 
Teatro de Cervantes
Julen er højtiden, hvor familien samles, og traditionerne udleves. Og på Teatro de Cervantes i Málaga kan gæster igen i år opleve flere juleklassikere blive elegant fremført i form af dans og musik.
Den 10. december kl. 21.00 vil der være mulighed for at dykke ned i Spaniens kultur og historie, når fortællingen om Don Quijote fremføres på bedste musicalmanér. Pris: fra 18-54 euro.
Den 17. december kl. 21.00 kan Carmina Burana af Carl Off opleves, hvori der vil indgå den 9. symfoni af L. V. Beethoven. Pris: 18-50 euro.
Den 29. december kl. 21.00 bliver det for alvor jul i Teatro de Cervantes, når balletten Nøddeknækkeren fremføres på de skrå brædder. Det er det ukrainske Odessa National Opera and Ballet Theater, som står bag det spektakulære stykke. De er desuden kendt for at være mestre i fremførelsen af Tornerose og Svanesøen, hvor sidstnævnte også kan opleves på Cervantes teatret den 3. januar kl. 21.00. Pris 18-54 euro.
 
shutterstock 228632539disney
 
Disney kommer til byen
Fra den 6.-11. januar kan børn og andre Disney-elskere komme helt tæt på de folkekære figurer, når Mickey’s Music Festival fremføres i Palacio de Deportes i Málaga. Gæsterne bliver taget med på eventyrlig rejse gennem Disney’s univers med dans til rytmerne af hip hop, swing, pop, reggae, rock og country samt de mest kendte sange fra fx Den lille havfrue, Aladdin og Toy Story. Se mere på: www.disneylive.es : Pris: 20 euro, med mulighed for rabat på udvalgte dage.
 
foto-pista-de-hielo
 
Spænd skøjterne og tag en tur på isen
I Benalmádena, Arroyo de la Miel, kan man få en snert af vinter, når skøjtebanen inviterer indenfor til jul.
Den 20. december mellem kl. 12.30-14.30 lægger julemanden vejen forbi for at hilse på de små og modtage deres julebreve, som han selvfølgelig bringer med sig tilbage til Nordpolen.
Fra den 22. december og frem til 6. januar vil skøjtebanen være åben for offentligheden alle dage fra kl. 11.00-14.30 og fra kl.16.00-21.00 (lørdag til kl. 22.00) Der er lukket den 25/12 og 1/1. Mere info kan findes her: http://clubdehielobenalmadena.com/
 
Jul på Museo Automovilístico i Málaga
Bilentusiaster og børn kan denne jul dele hyggelige oplevelser på bilmuseet i Málaga. Samtidig med at lågerne åbnes i julekalenderen åbnes også dørene til en verden med biler, alfer og julemænd.
Den 6. december fra kl. 12.00 kan man få sit billede taget i fornemt følgeskab med en af museets modelbiler, som senere samme dag også vil kunne ses på vejene i Málaga centrum.
Den 7. december kl. 21.30 startes motorerne på de mange specialdesignede og antikke biler, så publikum kan få et indblik i disse smukke køretøjers unikke maskineri.
Den 21. december kl. 10.30 kommer julealfen forbi for at lege med de yngste, og han stiller også gerne op til fotoshoot, så de små kan få et fint juleminde med hjem, som de kan give til bedsteforældre og forældre i gave. På samme tid synger et julekor højtiden ind med de mest kendte julesange.
Museet har åbent fra kl. 10.00-19.00 tirsdag-søndag.
 
Julehygge i Málaga
Efter lysene er blevet tændt den 28. november, er det nu blevet rigtig jul i Málaga. Små boder sælger juleting- og lækkerier på Paseo del Parque, og flere steder i den historiske bydel kan de handlende lytte til tonerne af julesang, mens de køber små delikatesser i områdets specialbutikker.
Glem ej heller, de hellige tre kongers dag den 5. januar, som er en kæmpe højtidelighed i Spanien.
God fornøjelse og glædelig jul fra La Danesa

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa