Det danske magasin i Spanien
Årets julemærker 2014

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
julemaerket2014

Det danske julemærke, e-julemærket til dine virtuelle hilsener og Costa del Sols julemærke.
 
Klassisk jul med et moderne tvist
Ingen jul uden julemærker, og for 111. gang er en ny udgave af de traditionsrige velgørenhedsmærker på gaden. Julemærket anno 2014 emmer af klassisk jul – men med et moderne tvist og et glimt i øjet.
Kunstneren er den 54-årige grafiker Jakob Kühnel, som er uddannet fra Kunstakademiet i 1979 og fra Skolen for Brugskunst fem år senere.
Jakob Kühnel er en erfaren frimærketegner. Han har tidligere tegnet ikke mindre end 27 forskellige frimærker for Post Danmark, blandt andet frimærkeserierne i anledning af 100-året for Københavns Hovedbanegård og Den Gamle By i Aarhus.
 
Spred juleglæde med e-Julemærket på dine mails
– og hjælp samtidig de over 500 børn vi lige nu har på venteliste til et julemærkeophold.
I juletiden frigives et nyt e-julemærke hver dag. I alt 42 e-julemærker med alle motiver fra årets julemærkeark, som du frit kan vælge mellem. Med årets e-julemærker og e-julekort spreder du julestemning med dine e-mails. Uden for juletiden kan du vælge mellem e-mærker og e-kort tegnet af børn på julemærkehjemmene, samt e-logomærket og motiver fra julemærker siden 1904.
Det koster 250,- kr. for private og fra 1.000,- kr. for virksomheder. Du kan sende lige så mange e-kort og mails med mærker på du vil, et helt år frem fra købsdatoen og du styrer selv hvornår du vil have mærket vist i din mail.
Det elektroniske julemærke købes på www.e-julemaerket.dk.
 
shutterstock 64836217
 
Julemærket hjælper børn i Danmark
Julemærket er en dejlig dansk juletradition, men også et uundværligt bidrag til den fortsatte drift af de fire julemærkehjem i Danmark.
Julemærkehjemmenes hjælpearbejde har gennem mere end 100 år tilpasset sig samfundets skiftende behov, men altid til gavn for børn i Danmark, der har det svært.
Julemærkehjemmene modtager hvert år omkring 700 drenge og piger i alderen 6-14 år. En stor del af børnene er overvægtige, men for de fleste fylder ensomhed, mobning, lavt selvværd og mangel på venskaber lige så meget som overvægten. Gennem motion, sund kost og skoleundervisning i små grupper under et 10 ugers ophold hjælper vi børnene med at få troen på sig selv tilbage og få mod på og redskaber til at tackle hverdagens problemer. Over 70.000 børn har siden julemærkets fødsel i 1904 fået et ophold på julemærkehjem.
At man har været i stand til at drive julemærkehjem i over 100 år, skyldes alene den store folkelige støtte, der altid har været til julemærkesagen.
Det er penge, der afgør hvor mange børn, der kan hjælpes. Hvert år kommer mange piger og drenge til kræfter igen på de danske julemærkehjem efter de belastninger, der ofte er en følge af problemer i hjem og skole. Opholdet er gratis for forældrene, som i reglen får et sundere og gladere barn hjem efter et ophold på 10 uger i ro og trygge rammer.
 
Costa del Sols julemærke
Årets julemærke fra Danske Sømands- og Udlandskirker udgives nu for 33. gang. Et ark kan erhverves for 3 euro i kirken og i mange danske forretninger her på kysten.
 
JMF Pack-Shot 2014
 
Julepost til Danmark og det øvrige EU:
Breve:
 
Indtil 20 gr. (alm. kuverter): 0,76
Indtil 20 gr. (større kuverter): 1,47
Indtil 50 gr.: 1,47
Indtil 100 gr.: 2,19
Indtil 350 gr.: 6,20
Indtil 1 kg: 12,46
Indtil 2 kg: 20,14
 
Pakker (anbefalet):
 
Indtil 1 kg: 30,56
Indtil 2 kg: 33,81
 
Priserne er i euro.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa