Det danske magasin i Spanien
Lew Hoad – et idyllisk sted at holde bryllup, store fødselsdage eller sportsarrangementer

Lew Hoad – et idyllisk sted at holde bryllup, store fødselsdage eller sportsarrangementer

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
 
web94
 
Lew Hoad Campo de Tenis y Padel er et populært mødested, når der skal spilles tennis eller paddle. Omringet af store træer ligger Lew Hoad i fantastiske naturomgivelser, hvor blomster, sommerfugle, bier og fugle kæmper om kap for at give gæsterne en fortræffelig dag.
I de varme sommerdage kan man også vælge bare at tage et dyp i poolen, spise en let frokost eller en flere retters aftenmenu i klubbens egen andalusiske restaurant.
Netop fordi Lew Hoad ligger i så skønne naturomgivelser, er der mange, der vælger at holde store fødselsdage, sportsarrangementer og bryllupper i klubben. Specielt sidstnævnte har taget fat de sidste par år, og klubben har nu sin egen bryllupsplanlægger, der kan sørge for hele bryllupsarrangementet – fra invitationer, dekoration, menu, bryllupskage, vielse, lys, musik, fotograf og bryllupsrejse. Forberedelserne går gerne i gang cirka seks måneder før selve bryllupsdagen, da der altid er meget at se til. Men alt, også menu og bryllupskage, laves af klubbens restaurant. Lew Hoad giver endda et lille gavekort til det nygifte pars bryllupsrejse.
Udover naturen og dyrelivet har Lew Hoad flotte tropiske haver, hvor der nemt er plads til mange bryllupsgæster. Alt efter vejret kan brylluppet fejres inde i restauranten, på den overdækkede terrasse eller under åben himmel.
 
web102
 
Drømmebryllup i Lew Hoad
Helle Barlebo, indehaver af Cateringfirmaet Chili Gourmet og Rafael Carrasco, blev sidste år gift i Lew Hoad. “Vi valgte at fejre vores bryllup i Lew Hoad, et sted med natur, fred og ro, hvor det var nemt at komme til, og som samtidig havde plads til vores 79 inviterede gæster” fortæller Helle. “Nu er jeg nok ikke den letteste dame at skulle være vært for, når det drejer sig om mit eget bryllup, da jeg jo selv arbejder med catering, fester og bryllupper. Men det lykkedes at få en fantastisk dag stablet på benene. Det, vi først faldt for i Lew Hoad, var, at alle ansatte og specielt restaurantchefen Alberto udstrålede en fantastisk ro og glæde ved arbejdet og var stolte over de retter, som de serverede. Det fik os til at føle os hjemme. For os var det også vigtigt, at omgivelserne var hyggelige og afslappede, og så fik vi tillige muligheden for at holde ceremonien i deres flotte have. Lew Hoad stod for det meste af planlægningen, men blomsterne kom fra Flor Valentin, Cava’en fra Birdie Vinos og bryllupskagen kom fra Lew Hoads egen Wedding & Partyplaner Eva Cano, der tillige er min svigerinde”, fortsætter Helle.
“Vi er begge meget tilfredse med vores valg og kunne ikke have haft et bedre bryllup. Alt var perfekt, og maden var i min favoritudgave, nemlig den hjemmelavede slags med sans for de gode råvarer”, afslutter Helle.
 
Sommerskole for børnene
Hvert år giver Lew Hoad børn i alderen tre år til 14 år muligheden for at tilbringe sommeren i klubbens sommerskole, hvor der hver dag arrangeres aktiviteter som tennis, paddle, svømning, leg, badning og meget mere. Børnene kan komme alle dage i løbet af sommeren, eller et par uger eller bare et par dage. Der vil altid være noget spændende på programmet, og derfor skal forældrene skynde sig at melde børnene til. Der er rift om pladserne. Sommerskolen starter i slutningen af juni og løber frem til starten af september.
Tilmelding kan ske i klubbens reception eller per telefon 952 47 48 58. Her kan du også få flere oplysninger om priser mm.
 
Tennis og paddle
Lew Hoad har syv tennisbaner og seks paddle-baner, alle med lys, så man også kan spille efter mørkets frembrud. Desuden tilbyder klubben holdtræning eller privattimer for enkeltpersoner. Alle banerne er i god stand og vedligeholdes hele året rundt.
Foreninger, virksomheder eller klubben selv arrangerer også flere gange om året både tennis- og paddle-turneringer. Blandt tennisturneringerne kan nævnes ITF Veteranos Lew Hoad, der er en international turnering, samt de store turneringer til nytår, påske samt turneringen O’ Mamma Mia.
Flere gang om ugen arrangeres der også mix-ins, hvor man kan spille både tennis og paddle på mere afslappet niveau.
Lew Hoad har desuden en konkurrenceskole for aspirerende tennisspillere. Undervisningen gives af Dani Monedero, tidligere spansk mester i tennis og deltager i internationale turneringer (ATP).
Velvære og motion
I Lew Hoad er der også plads til afslapning og velvære. Klubben tilbyder massage og et væld af forskellige behandlinger. Og hvis man lider af en sportsskade kan man bestille tid hos klubbens fysioterapeut.
Samtidig disponerer klubben over et moderne motionscenter, hvor der bl.a. tilbydes yoga, pilates og spinning. Der er en personlig træner i motionscenteret alle hverdage, der kan hjælpe med planlægning af diæter og træningsprogrammer.
For priser på bryllup, fødselsdagsfest, sportsevent, sommerskole, tennis, paddle eller medlemskab i motionscenteret se www.lew-hoad.com, ring på 952 47 48 58 eller send en mail til info@lew-hoad.com.
Lew Hoad Campo de Tenis y Padel ligger lige på vejen op mod Mijas Pueblo. Efter den store blå rundkørsel med exit til betalingsmotorvejen, kør mod Mijas Pueblo, tag første vej til højre og følg skiltene til Lew Hoad. Adressen er: Campo de Tenis y Padel Lew Hoad, Ctra. Mijas, km. 3,5, 29650 Mijas.
 
Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa