Det danske magasin i Spanien
Udflugt til Alhambra – sådan gør du
På La Danesa får vi ofte henvendelser fra læsere, der undrer sig over billetsystemet, når de vil besøge Spaniens mest besøgte turistattraktion, Alhambra i Granada. Vores udsendte gjorde sig for nylig flg. erfaringer:
Alhambra er med 6.000 gæster om dagen den mest besøgte seværdighed i Spanien, og det anbefales at booke entré i god tid. Gør jer selv en tjeneste, køb billetten, som inkluderer en tur rundt i det imponerende, smukke Palacios Nazaries.
 

Muligheden for at opleve Palacios Nazaries adskiller sig fra resten af Alhambra monumentet, fordi adgangen er strengt begrænset til tidspunktet angivet på billetten, på grund af restriktioner af maksimal kapacitet på dette område. Hvis du ikke besøger Palacios Nazaries inden for det angivne tidspunkt, vil du miste retten til at besøge det, men kan dog frit besøge resten af Monument.

 
Guide til køb af billet til Alhambra
Billetter kan kun købes direkte hos Alhambra (enten fra Alhambras billetkontor eller Alhambras butik på Calle Reyes Católicos ) eller gennem Caixa Bank, enten via telefon eller online ved hjælp af deres ” Ticketmaster ” webside.
Bemærk venligst at der på nettet findes diverse links til steder, hvor du angiveligt kan købe billetter, men det er fup, idet det IKKE muligt at købe autentiske billetter gennem andre agenter.
Når du har bestemt dig for at aflægge Alhambra et besøg, kan du købe billetten på to måder:
– I direkte salg og billetten gælder kun samme dag.
Disse billetter kan erhverves i billetkontorer eller i automaterne placeret i Access Pavilion i Alhambra. Man bør dog tage højde for, at billetter kan være udsolgt på forhånd, så tilgængeligheden ikke er garanteret. I højsæsonen, weekender, osv., anbefales det at ankomme i god tid til billetkontoret, da der er risiko for lange køer. Der kan ikke foretages ændringer i dato eller tidspunktet for besøget.
Betaling: Kun kontanter på billetkontoret, mens automaterne udelukkende tager kreditkort – og her tillægges desuden et gebyr.
 
Køb billetter på forhånd
Det anbefales at købe billetter i forvejen men forvent, at en kommission vil blive tilføjet til billetprisen.
Billetterne kan købes i enhver La Caixa Bank ATM i Spanien eller direkte hos Alhambra butikken “Tienda de la Alhambra” på Calle Reyes Católicos n º 40 i Granada.
Derudover kan man få billetter ved telefonisk kontakt til (+34) 858 953 616.
Dernæst kan du selvfølgelig også sidde derhjemme og i ro og mag bestille billetterne på Internettet.
* Vigtigt ved køb via internet: Købet ikke fuldført, før reservationsnummer opnås.
 
Billetter online, guide og relevant information
Gå ind på alhambra-patronato.es
Vælg herefter hvilken billettype du ønsker og tryk “Buy tickets”, følg derefter instruktionerne på siden.
Flere danskere har oplevet, at de ikke kan betale med deres Visa dankort, her anbefales det at anvende Mastercard i stedet. Når bestillingen er gennemført, modtager du en mail med reservationsbekræftelse, samt information om hvor billetterne kan printes og afhentes.
Er du pensionist, og køber du “MAYORES 65 A.UE” billet, skal du være opmærksom på, at du skal henvende dig i billetlugen ved indgangen til Alhambra. Her udleveres, mod fremvisning af billede-ID med fødselsdagsdato, den billet med stregkode, som du skal bruge for at komme ind. Andre billettyper er udstyret med stregkode, når de printes.
 
Billetpriser for dagsbesøg (inkluderer adgang til Alcazaba, Palacios Nazaríes, Generalife, Palacio de Carlos V y Baño de la Mezquita.)
(Det skal noteres at inde på siden står der 14 €, men der bliver pålagt gebyr på alle typer billetter, så den reelle pris, er den der er noteret her nedenunder)
Voksne: 14,85 €
Børn under 12 år: Gratis adgang
Børn mellem 12 og 15 år: 8.48 €.
Pensionister (65+): 9.54 €.
Euro <26: 9.54 €.
Handicappede (med mere end 32% invaliditet og ved forevisning af gyldigt dokument): 8.48 €
OBS: Selvom børn under 12 får gratis indgang, skal billetter bestilles sammen med de andre billetter, da alle besøgende skal fremvise billet med stregkode ved indgangen.
 
Billetpriser for aftenbesøg
Aftenbesøg til Nazaries paladserne:
Voksne: 8.48 €
Euro <26: 6.36 €
Børn under 12 år: Gratis adgang.
 
Aftenbesøg Generalife
Voksne: 5.30 €
Euro <26: 4.24 €
Børn under 12 år: Gratis adgang.
 
Entré til Haverne, Alcazaba fæstningen og Generalife
Voksne: 7.42 €
Euro <26: 6.36 €
Børn under 12 år: Gratis adgang.
 
Af Alexandra Stentoft, alexandra@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.