Det danske magasin i Spanien
Det er så yndigt…

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Drøm med!
Er du en af dem, der tæller ned til den store dag? Ja, så er det måske nu, du skal begynde at planlægge, eller bede en bryllupsarrangør om at komme i arbejdstøjet. Hvordan skal der fries? Hvordan skal kjolen, buketten og håret se ud? Hvad med invitationer? Traditioner? Og den afsluttende rejse?
Med La Danesa kan du svælge i inspiration. Til dig, der har en fest i vente, men så sandelig også til dig, der bare vil drømme med……

DELTAG I KONKURRENCEN OM EN OVERNATNING I HOTEL TAMISA GOLFS BRYLLUPSSUITE.

KLIK HER…

alt

Skønne – og velorganiserede – bryllupper
Hotel Tamisa Golf, som ligger smukt i magiske og fredelige omgivelser på Camino de Coín, er sande mestrer, når det gælder bryllupsarrangementer.
Alene i 2009 er der allerede afholdt eller booket 40 bryllupper, hvilket betyder, at personalet ved, hvordan man arrangerer et bryllup, om det så er med 20 eller 200 gæster. Det betyder, at brudeparret ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt alt nu klapper, som det bør, men kan koncentrere sig om at nyde den store dag.
Tal med bryllupseksperterne Joanne Watts eller Luchy Lobato (begge taler engelsk og spansk).

Hotel Tamsia Golf, Camino de Coín, Mijas Costa – tel. 952 58 59 88

Dit livs vigtigste buket
Blomster er et af de vigtigste aspekter ved et bryllup. De bringer farve, liv og dufte til kirken, festlokalet, brudepiger og –svende, knaphuller og frisurer, og sidst men ikke mindst til brudens buket, som både i form og farve skal passe til hendes stil – moderne, klassisk, avantgarde eller romantisk.
 

Flor Valentin, Centro Idea, Mijas – tel. 951 31 10 86

Romantisk bryllupsmiddag direkte ved Middelhavet

alt

Det romantiske strandbryllup har fundet en romantisk ende, solen er gået ned, og den vidunderlige sydspanske aften dukker op. Tiden er kommet til en romantisk middag i afslappende og hyggelige omgivelser. På strandrestauranten Antonio Videra i Los Boliches, Fuengirola, finder man de perfekte rammer til en uforglemmelig aften i selskab med familie og venner direkte til Middelhavet og bølgernes skvulpen.
Restaurant Antonio Videra kan byde på alt fra friskfanget, grillet fisk til dejlige kødretter og et stort udvalg af spændende salater.

Antonio Videra, Los Boliches, Fuengirola – tel. 952 11 91 93

Brude-makeup og smukke negle
Fransk manicure giver naturligt smukke negle – et rent og romantisk look til sommerens brud.
Centro Belleza’s kosmetolog og makeup-artist lækker den fineste brudemakeup. Bestil tid til en prøve-makeup, så vi sammen kan finde den helt rigtige stil og de farver, der klæder dig.

Centro Belleza, Centro Idea, Mijas – tel. 952 46 40 56

Bella Notte-atmosfære på Restaurant Lucia
På Restaurant Lucia kan brudepar, familie og venner nyde en dejlig dansk bryllupsmiddag enten indendørs i restaurantens selskabslokale eller på den udendørs terrasse i en af Kystens hyggeligst og fredeligste haver, hvor den eneste lyd, der bryder stilheden, er cikadernes behagelige toner. Restauranten byder på alt indenfor danske delikatesser, og arrangerer gerne en spændende og varieret buffet med alt, hvad hjertet begærer.
 

Restaurant Lucia, Fuengirola – tel. 952 58 27 38

 

Bruden inderst inde

alt

Det må gerne være lidt udover det sædvanlige, når brudelingeriet peges ud. Naturligvis for mandens skyld, men så sandelig også for brudens egen.
De fleste brude er yndige som dyden selv, men der må godt være lagt op til løjer – allerinderst inde.
Meget brudelingeri er skabt som underlag for det store skrud. Kryds på ryggen, der matcher en dyb ryg-udskæring, og glatte corsager, der giver kjolen smyg. Og så er der jo alle hjælpemidlerne – alverdens indlæg til en løftet og større barm.
Hos Divina finder du de fineste corsager, trusser, stropløse bh’er og romantiske natkjoler til brudenatten.

Boutique Divina, Centro Idea, Mijas – tel. 952 58 36 01

Klassiske og avantgarde brudekjoler

alt

Hos CN International kan den kommende brud finde netop den brudekjole, der opfylder hendes ungpigedrømme om et romantisk, hvidt bryllup med prinsen på den hvide hest. CN International har et stort udvalg af både klassiske og mere avantgarde brudekjoler, der opfylder enhver bruds drømme.
Brudepigerne og gæsterne finder desuden et forrygende udvalg af festkjoler i alle farver og modeller.

CN International, Los Boliches, Fuengirola – tel. 952 46 37 71

 

Elegante bryllupper direkte ved vandkanten

alt

Mere stilfulde omgivelser for sit bryllup end The Beach House kan man ikke ønske sig. Atmosfæren på det lækre og moderne indrettede hotel, der ligger lige ved vandkanten, i La Cala de Mijas, mellem Málaga og Marbella, er nærmest som i en privat villa.
Man kan vælge at leje dele af hotellet – eller at have det helt for sig selv og sine nærmeste!
Tag den virtuelle tur på www.beachhouse.nu

The Beach House, La Cala de Mijas – tel. 952 49 45 40.

 

Mode til bruden og hendes gæster

Er du ikke til det store brudeskrud i marengsstil? Eller måske skal dit bryllup holdes under afslappede former på stranden i solnedgangen.
Hos Boutique Viggo finder du de dejligste sommerkjoler i bløde materialer og skønne farver – det rigtige valg til den moderne, casual brud og hendes gæster.

Boutique Viggo, Centro Idea, Mijas – tel. 952 47 22 50

Intimt bryllup på rustikt landhotel

alt 

Lidt nord for den frodige naturpark Sierra de Grazalema ligger det hyggelige, rustikke 4-stjernede hotel Cortijo Salinas. Med sit eget kapel kan hotellet tage sig af alt fra selve vielsen til den efterfølgende fest. Med 14 dobbeltværelser holdt i romantisk andalusisk stil indbyder Cortijo Salinas til et lille men romantisk bryllup, hvor den nærmeste familie og venner er inviteret. Restauranten tilbyder et pænt udvalg af andalusiske og internationale delikatesser med speciale indenfor vildt og oksekød.

Cortijo Salinas, Ronda – tel. 952 11 49 22 eller 651 990 353.

Bryllupsfrisurer til brud og gæster
Er du brud eller gæst? Aase og Connie fra Hair Salon skaber den helt rigtige frisure til sommerens fest. Kunstfærdige opsætninger kan laves i både langt og kort hår med perler, bånd, valk eller spænder – helt enkelt og klassisk eller ungt og moderne.

Hair Salon, Centro Idea, Mijas – tel. 952 47 94 39

Eksotisk romantik

alt

En perfekt setting til et romantisk bryllup finder du på Hostal Las Islas. Den dejlige terrasse med pool ligger midt i den smukkeste have, som giver hyggelig, landlig stemning trods det, at Las Islas ligger i Torreblanca i udkanten af Fuengirola. Restaurant Fairuz, som er hotellets restaurant, byder på en fusion mellem eksotiske, libanesiske retter og sommerligt middelhavskøkken, og når festen slutter kan brudenatten nydes i et af de nyrenoverede værelser, som alle har balkon ud til haven.

Hostal Las Islas og Restaurant Fairuz, Fuengirola – tel. 952 47 55 98

Sprudlende dråber
Det skal friste, bringe glæde, underholde, stimulere, forfriske og sprudle!
Og hvad kan være bedre og mere romantisk end et glas “pink” Champagne fra en af verdens allermest kendte producenter, Moët & Chandon.
Se hvordan boblerne danser – lette, livlige, lokkende… Der er ingen tvivl, dette er Champagnen til den helt særlige begivenhed.
Vælger du en boblende drink til dit bryllup, kan det være det lille ekstra touch, som får dit bryllup til at sprudle.

Birdie Vinos, Mijas-vejen – tel. 952 46 20 74

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa