Det danske magasin i Spanien

Vidste du, at et for koldt eller for varmt sengeklima er en almindelig årsag til urolig søvn? Bare små afvigelser fra en god temperatur i sengen kan føre til, at du ligger og vrider dig natten lang. TempSmart™ er en helt ny topmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn. Denne innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig kropsvarme efter behov. Således skaber mikrokapslerne en buffer mod overopphedning/sved eller mod kulde/skælven og holder dig indenfor komfortzonen, sådan at der opretholdes en god søvnkvalitet. TempSmart™ er altså ideel for alle, som har problemer med at holde en jævn kropstemperatur hele natten.

TempSmart™ har en kerne av Innergetic® latex, for bedst mulig luft- og fugttransport. Dacron Quallofil® Allerban®-fibrene hæmmer udviklingen af støvmider, og topmadrassen har i yderligere Soft touch, som giver ekstra blødhed. Betrækket er vaskbart på 40°C.

TempSmart™ kan købes hos Jensen Store, Nueva Andalucía, tel. 952 90 88 55, www.jensenstore.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.