Det danske magasin i Spanien
Spot på uddannelse: Det er på tide at vælge!

Spot på uddannelse: Det er på tide at vælge!

Påsken er overstået, La Danesa udkommer for fjerde gang i år, og sommeren nærmer sig. I sidste måned havde vi et uddannelsestema i La Danesa, hvor en række skoler på både Costa del Sol og i Danmark blev præsenteret, og nu nærmer det sig den tid, hvor det begynder at være sidste chance for at vælge, om der er noget, der frister. Så hvis ikke du har taget stilling, skal det være nu.

Har du snart børn, der skal til at starte i skole, skal du overveje, hvilken slags skole dit barn skal gå på efter sommerferien. Vil din søn eller datter til Danmark for at tage en gymnasial uddannelse, er der også flere muligheder, ligesom der er gode muligheder for at holde forbindelsen til Danmark og den danske kultur ved at tage på sommerskole i Danmark. Det kan også være, at du og din partner bare trænger til et alternativt højskoleophold i Danmark.

Mulighederne er mange, og uanset hvad er det ved at være nu, der skal tages stilling, så fik du ikke læst om tilbuddene i sidste måned, kan du gå ind på www.ladanesa.com og finde artiklerne og se, om noget falder i din smag. Her finder du også kontaktoplysninger og flere informationer. Ellers tag direkte kontakt til uddannelsesstederne.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.