Det danske magasin i Spanien
Lys og moderne indretning med et strejf af varme farver

Lys og moderne indretning med et strejf af varme farver

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Lyst og venligt, en casual atmosfære, der på samme tid virker inspirerende og energigivende. Uden tvivl en fryd for alle sanser…

Roche Bobois Marbella står for den ekskvisitte indretning af boligen beliggende i det eksklusive boligkvarter La Zagaleta i Benahavís. Og her er tale om en ren fryd for øjet. Lysindfald, udsigt og beliggenhed er nøglefaktorer for indretningen af hvert rum, hvor kombinationen af lyse farver og grålige toner skaber et stilrent men energigivende og lyst miljø, hvor små farverige detaljer krydrer boligen.

Alt er udvalgt med omhu. Specialsyede gardiner, sengetæpper og puder. Værker og skulpturer af spanske og udenlandske kunstnere, Eddy Parkiet, Ose del Sol, Kathrine Antanesian, Nimrod Messeg og Isys Kad pryder villaen med sine farverige og sprælske motiver og giver liv til omgivelserne. Alt ned til mindste detalje bærer præg af et professionelt, moderne touch fra Cecile Peyrard, der sammen med sit team af professionelle indretningsarkitekter, har formået at skabe et underværk. Kollektionen ”Contemporaneo” danner basis for hele indretningen, som følger samme lyse, energigivende design, der er villaens gennemgående tema. Det samme gælder de store terrasser, der også er smagfuldt dekoreret af Roche Bobois med møbler fra firmaet Dedon.

Ønsker du også at forvandle din bolig til en fryd for øjet, så tag kontakt til Roche Bobois Marbella. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tel: 952 77 78 58. www.roche-bobois.com

Design og indretning på højt niveau
Roche Bobois i Marbella har noget helt specielt over sig. Det er stedet, hvor moderne og klassisk design mødes, hvor stil og savoir faire er det essentielle omdrejningspunkt. De forskellige kollektioner hos Roche Bobois er anderledes og nyskabende. Har du brug for indretning af dit hjem, nye ideer, et frisk pust, et alternativt og modigt design, eller leder du efter lige det møbel, som din eksisterende indretning mangler. Så er Roche Bobois Marbella noget for dig. Hos Roche Bobois Marbella finder du udstillingslokaler på mere end 1200 m2, hvor deres forskellige specialdesignede kollektioner kan opleves på tæt hold. Roche Bobois er ikke bare et møbeldesign der skal ses – det skal røres og føles. I butikken i Marbella findes de nye kollektioner fra Roche Bobois, og et hold af eksperter står klar til at give råd og vejledning.

 


Master-soveværelse i gråt og sølvtoner med tilbehør i blommefarvede nuancer. Specialfremstillede gardiner og sengetæpper samt ekslusivt tilbehør fra Roche Bobois Contemporaneo Kolletion.


Terrasse møbleret af Roche Bobois med eksklusive ude-møbler fra Dedon.Den sjove Papillon skænk i grå toner med orange tilbehør.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa