Din bolig i spanien kan have stor betydning for dine øvrige investeringer

Din bolig i spanien kan have stor betydning for dine øvrige investeringer

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

De fleste danskere i Spanien kender til Nykredit. De fleste ved endda, at man i Nykredit kan få et realkreditlån med pant i den spanske bolig. Men hvor mange er egentlig klar over, at Nykredit også er en bank, som tilbyder formuerådgivning?

Du og din familie ejer måske en bolig i Spanien som så mange andre danskere. Muligvis bor I fast her i landet eller I bruger Spanien som et fast rejsemål i ferierne. Uanset, så har I investeret en del af jeres økonomi i en bolig sydpå. Men har du overvejet, hvordan denne investering bedst spiller sammen med resten af jeres økonomi? Hvordan passer det hele sammen med jeres pensionsordninger, investeringer og eventuel formuer, I måtte have? Det kan være en rigtig god idé at se på alle dine aktiver og passiver som en helhed – også i Spanien. Der er muligvis penge at hente.

Formuerådgivning hele vejen rundt
Nykredit er lokalt repræsenteret i både Marbella og Alicante. Flere gange om året besøger senior formuerådgiver Johnny Kirkeby destinationerne og holder møder med kunder, som ønsker rådgivning, der når hele vejen rundt om deres økonomi.
Johnny har mange års erfaring med formuerådgivning, hvoraf de seneste 10 år har været hos Nykredit. Han har rådgivet Nykredits kunder i Spanien siden 2005, og har opbygget et stort kendskab til spansk lovgivning på området, samt fået et bredt netværk af lokale samarbejdspartnere. Han opfordrer alle med bolig i Spanien til at være særligt opmærksomme på den spanske lovgivning i forbindelse med investeringer.

– Ejer du en bolig i Spanien, skal du være opmærksom på, at der kan være særlige regler for eksempelvis beskatning af arveafgift i forhold til derhjemme. Det er derfor vigtigt, at du får korrekt rådgivning i samråd med din advokat, siger Johnny Kirkeby.

Tilfredse kunder har fået en samlet plan
– Vi ved, at de mest tilfredse af vores kunder hernede har fået en samlet plan for hele deres økonomi, fortsætter han. På rådgivningsmøderne med kunderne får jeg indsigt i deres aktiver og passiver, hvad deres behov er, og hvilke ønsker de har til tidshorisont og risikoprofil. Sammen gennemgår vi de forskellige løsninger og muligheder, og det er helt afgørende, at vi kan se hinanden i øjnene, når vi beslutter os for en endelig løsning.

Er der penge at hente i din økonomi?
Johnny Kirkeby kommer til Spanien næste gang den 20. og 21. februar og i uge 12. Book et møde allerede nu og se frem til en grundig gennemgang af din økonomi som helhed og professionel rådgivning om, hvilken løsning der er bedst for dig og din familie.

Formuerådgivning i Nykredit

  • Nykredit rådgiver om hele din formue – både de penge du har investeret i ejendom, pension, obligationer eller andet.
  • I 2012 gav investeringer med mellem risiko et afkast på 9,17%
  • Kendskab til spansk lovgivning – herunder regler for beskatning af arv og afkast
  • Bredt netværk af lokale samarbejdspartnere fx advokater, notarer og ejendomsmæglere
  • Samarbejder med Lombard – førende udbyder af Kapitalforsikring i Europa

Kontaktoplysninger
Nykredit Representative Office Marbella, Tlf.: +34 952 905 150
Nykredit Representative Office Alicante, Tlf.: +34 966 865 690

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa