Det danske magasin i Spanien

Så er til at tilmelde sig Danes Worldwide’s Kronborgmøde 2012 samt det populære Málaga/Spaniensarrangement, hvor medlemmer her fra får lejlighed til at hilse på hinanden i Danmark.

Kronborgmødet
Kronborgmødet afholdes i år søndag d. 29. juli og indledes med den traditionelle gudstjeneste i Slotskirken kl. 14.00, mens selve mødet i Riddersalen starter kl. 15.00.

Hovedtaleren i år bliver Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini.

Underholdningen vil bestå af den svenske nattergal, Jenny Lind og “H.C. Andersen” ved skuespiller Christian Steffensen og sopran Anna Forsebo – i øvrigt, igen i år, arrangeret her fra Málaga.

Der vil som tidligere blive udnævnt en Årets Verdensdansker.

Efter mødet er der som sædvanlig reception.

Da det er meget svært at få samlet hele gruppen fra Málaga/Spanien til det berømte gruppefoto, vil dette også i år blive taget ved vort eget arrangement.

Tilmelding til Kronborgmødet foregår direkte til hovedkontoret, men man er selvfølgelig meget velkommen til at tilmelde sig hos mig, og jeg vil så drage omsorg for dette. Traditionen tro har jeg reserveret et passende antal pladser.

Prisen for deltagelse i Kronborgmødet er 350,00 danske kroner pr. deltager.

Málaga/Spaniens-arrangementet

FREDAG DEN 27. JULI

I år afholdes arrangementet til fredag, da det ellers ikke kunne gennemføres. Så det bliver altså fredag d. 27. juli, hvor jeg er sikker på, at vi nok skal få samlet en stor gruppe spaniensdanskere…

Jeg har nemlig fået tilladelse til, at vi kan komme ind at se Danmarks Nationalbank – ikke en bank man normalt har mulighed for at se.

Der vil blive et spændende foredrag om bankens virke, så i år har vi ekstra meget at se frem til.

Vi mødes kl. 14.30 ved hovedindgangen i Havnegade 5, men dette vender jeg tilbage til sammen med andre oplysninger vedrørende sikkerhed, fotografering m.v.

Den efterfølgende middag vil i år være meget anderledes, da vi kl. 18.00, mødes hos Brødrene Price, Rosenborggade 15-17, lige ved Rosenborg Slot.

Både James og Adam Price, som jeg kender, har lovet at være til stede ved vort besøg.

Prisen pr. deltager er 325,00 danske kroner, i prisen er ikke inkluderet drikkevarer.

Tilmelding pr. mail: jens.m.malaga@gmail.com

På glædeligt gensyn i Danmark til en unik mulighed for at se Danmarks Nationalbank og møde Brødrene Price.

Mange hilsner

Jens M. Jensen

Af Jens M. Jensen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.