Aguasol præsenterer Unibody: Miljøet og pengepungens nye bedste ven

Aguasol præsenterer Unibody: Miljøet og pengepungens nye bedste ven

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Hjælp miljøet og spar penge. Den mulighed må lyde som sød musik i både den miljøorienterede og den økonomisk bevidste forbrugers ører, og nu er det altså muligt at tilgodese begges behov. Danske Aguasol lancerer nemlig fra 1. januar næste år Unibody, der via solens stråler omdanner koldt vand til varmt – helt gratis.

Aguasol hedder det forholdsvis nye danske firma, der står bag opfindelsen Unibody. Produktet fungerer på den måde, at solens stråler opvarmer en 200 liters vandtank, som så opbevarer og leverer varmt vand, når du har brug for det. Tanken er beregnet til at forsyne fire personer og kan ifølge Aguasols beregninger levere hele familiens forbrug af varmt vand om sommeren og op til 85 % af vinterens ditto. Folkene bag Aguasol forventer derfor, at Unibody i løbet af få år vil tjene sig selv ind igen, og da de samtidig estimerer, at produktet kan holde i over 20 år, kan der være tale om en særdeles lukrativ forretning.

”Det her er klart at regne for en god investering, da den giver dig et reelt afkast i form af sparede udgifter,” fortæller Aguasols direktør, Morten Fuur, som er en af tre ejere af virksomheden. De to andre er industriel designer Peter Boldsen og smeden Flemming Fogh. Sidstnævnte er også manden bag den 10 år gamle idé, der nu har taget form og er blevet til Unibody.

Godkendt af EU

I 2001 boede Flemming Fogh i Mexico, hvor han undrede sig over, at mexicanerne brugte olie og gas til at opvarme husene, når de nu er begunstiget med en konstant varmekilde i solen. Han fik derfor idéen til at udvikle et produkt, der nemt og funktionelt udnytter solens kraft til at erstatte brugen af fossile brændstoffer. I 2003 vendte han hjem til Danmark og har siden eksperimenteret med diverse prototyper, inden slutproduktet Unibody nu står klar til at indtage i første omgang de tyske, spanske og italienske markeder fra d. 1. januar. Undervejs blev Morten Fuur og Peter Boldsen koblet til projektet, og de har hver bidraget med deres kompetencer, således at Unibody nu endelig har taget skridtet fra fiks idé til flyvefærdigt produkt.

”Det har været en lang proces, og nu er vi bare spændte på at få Aguasol Unibody på markedet. Vi ved, vi har et godt produkt, og det er jo også bevist ved, at vi har opnået Solar Keymark’et,” siger Morten Fuur med henvisning til det fornemme certifikat, Unibody har fået (scan artiklens QR-kode, hvis du vil vide, hvad det kræver at blive Solar Keymark-certificeret).

Dansk kontaktperson i Spanien

Kunder bosat i Spanien vil som sagt også få mulighed for at erhverve sig en Aguasol Unibody allerede nu ved årsskiftet. For at lette processen med introduktionen af et nyt produkt på et nyt marked har Aguasol ansat danske Rune Skov som salgsansvarlig i Spanien. Rune besidder generelt stor teknisk viden på det felt, hvor Aguasol opererer, og skal derfor bidrage med at få Unibody etableret på det spanske marked.

”Min rolle bliver at tage ud og snakke med distributører og installatører, som jo er meget teknisk orienterede. En af grundene til, at Aguasol har valgt mig til jobbet, er, at jeg med min baggrund kan forklare, hvad det hele handler om,” fortæller Rune, som på fjerde år er bosiddende i Spanien. Udover kontakten til samarbejdspartnerne står Rune også til rådighed for slutkunden, hvis denne skulle ønske en produktfremvisning, hjælp til at finde en installatør eller andet i forhold til Aguasols produkt.

I første omgang satser virksomheden udelukkende på en Unibody-model med en 200 liter stor vandtank. På sigt vil en mindre model dog også blive lanceret. Ønsker man en større kapacitet, til fx opvarmning af en pool, er det uden problemer muligt at benytte flere enheder, ligesom Unibody kan kobles til en anden og større vandtank. Alt i alt mener Aguasol at tilbyde et produkt, der er mere end almindeligt konkurrencedygtigt.

”Vi har et pænt design, et effektivt produkt – selv om vinteren – og så er det materiale, vi har benyttet, helt unikt. Du finder ikke bedre kvalitet, og derfor synes vi, der er tale om en rigtig god investering,” slutter Morten Fuur.

Har Aguasol fanget din interesse, kan du besøge deres hjemmeside www.aguasol.dk eller kontakte Comercial Técnico Rune Skov på 902 030 118 eller espana@aguasol.dk. En Unibody fås lige nu som introduktionstilbud til 2.995 euro plus IVA.

 

Hilsen fra Aguasol: Takker for et vellykket åbent hus arrangement

Åbent hus arrangementet blev afholdt søndag den 4. december i forbindelse med Aguasol´s opstart af salg i Spanien.

Arrangementet var yderst velbesøgt, da der var en god, jævn strøm af kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser hele eftermiddagen igennem. De fremmødte kunne se, røre og spørge om AguasolUnibody’s virkemåde og få et indtryk af, hvad en høj kvalitets-solvandvarmer som AguasolUnibody består af.

For os i Aguasol var åbent hus arrangementet en succes og vi er rigtig glade og stolte over de mange pæne ord, som folk gav AguasolUnibody med på vejen. Det giver os en rigtig god fornemmelse af, at mange kunder ønsker et produkt af høj kvalitet, god funktionalitet og design.

Åbent hus arrangementet blev af holdt i Mijas, hvor de glade kunder nu bader i gratis varmt vand her i de kolde vinter måneder. Vi har allerede nu nye installationer klar til levering.

Mange solvarmehilsner

Aguasol

 

1: Alle metaldele på Aguasol Unibody er 100 % dækkede af det såkaldte ”climatecover”, hvis isolationsevne er medvirkende til, at Aguasol Unibody også kan forsyne dig med gratis varmt vand om vinteren, i koldt vejr, i køligt blæsevejr og om morgenen efter en kold nat – og så giver det en rigtig god rust- og korrosionssikring.

Af Andreas Müller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa