Det danske magasin i Spanien
Virksomhedsprofil SBT Skandinavisk Byggtjänst

Virksomhedsprofil SBT Skandinavisk Byggtjänst

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Da det svenskejede byggefirma SBT Skandinavisk Byggtjänst for lidt over seks måneder siden etablerede sig i Sydspanien, var fremtidsudsigterne uklare. Byggemarkedets situation taget i betragtning var det lidt af en satsning at opstarte en ny virksomhed, men den store interesse fra de mange skandinaver på kysten har givet firmaet stor succes på ganske kort tid. Faktum er, at uanset hvordan tiderne er, så vil der altid være stor efterspørgsel på kvalificeret byggearbejde på kysten, og det har SBT Skandinavisk Byggtjänst mærket lige fra starten.

SBT Skandinavisk Byggtjänst er ejet af svenske Frederick Zelmanovits og Antonio Curylo og blev etableret for nogle år siden i Sverige. Beslutningen om at udvide aktiviteterne til Sydspanien blev taget ud fra en viden om skandinavernes prioritering af skandinavisk håndværk samt etik og værdier. Yderligere er Frederick opvokset på Costa del Sol og kender både den spanske og den skandinaviske mentalitet på Kysten. Selvom han har været bosat mange år i Sverige, ser han, at der stadig er en kæmpe efterspørgsel på skandinavisk håndværk kombineret med den charmerende spanske arkitektur. ”Årsagen til den store efterspørgsel på vores arbejde er, at vi kan tilbyde kvalitetsbyggeri, som man kender det fra de skandinaviske lande. Samtidig er vi meget punktlige og sørger altid for at færdiggøre den pågældende opgave til tiden. Det er noget, vores skandinaviske kunder vægter højt, og det er derfor, vi har fået så stor succes på så kort tid,” mener Frederick.

Men også andre aspekter gør SBT Skandinavisk Byggtjänst til et interessant valg. I og med at firmaet har været etableret i en årrække i Sverige, er det i stand til at tilbyde kompetencer, som ellers kan være svære at finde på kysten. Firmaet råder over professionelle håndværkere, der kan varetage alt fra små til meget store opgaver. Det vil sige, at hvad enten det drejer sig om et badeværelse, en terrasse eller opførelsen af et helt hus, kan man anvende SBT Skandinavisk Byggtjänst. Men ikke kun de typiske byggeopgaver dækkes. Arkitektur og design spiller også en stor rolle i firmaets udbud af opgaver. ”Kunderne stiller stadigt større krav og har tit selv en ide om, hvordan de vil have tingene, men hvis de mangler inspiration, kan vi altid komme med arkitektoniske og designmæssige forslag, der også kan lade sig gøre i praksis. En ting er, hvad man ser i et magasin, en anden er, hvordan man fører projektet ud i livet,” siger Frederick og fortsætter: ”Og netop der er vi i stand til at give en professionel vejledning til kunderne om, hvordan man bedst muligt kan lave det job, de efterspørger. Kunderne forventer, at vi kommer med en løsning, der holder ikke bare i morgen men på lang sigt, og derfor vælger vi altid de bedste materialer og håndværkere til at udføre arbejdet. Specielt i Sydspanien kan det give mange interessante opgaver, da man her arbejder med materialer, der ikke anvendes i de skandinaviske lande, men som giver et flot, sydspansk præg.”

Indtil nu har SBT Skandinavisk Byggtjänst fortrinsvist været styret fra Sverige, men i januar bosætter Frederick sig her på kysten med sin familie for på den måde at være i tættere kontakt med kunderne. ”Jeg ser frem til at vende tilbage til Spanien, hvor jeg er vokset op. Jeg ved, at mange ting har ændret sig, men én ting forbliver den samme, den fantastiske sydspanske arkitektur og de anderledes materialer som marmor, klinker, fliser, tegl og mursten, som jeg ser frem til at arbejde med fremover,” afslutter Frederick.

Kontakt SBT Skandinavisk Byggtjänst for et uforpligtende tilbud på +34 664 74 12 37 eller besøg hjemmesiden www.skandbygg.com

Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa