Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det er mere end 50 år siden, at familien Roche og familien Chouchan
etablerede den første Roche Bobois forretning. Vi skandinaver kan godt være lidt stolte over den indflydelse, som vi måske indirekte har haft på firmaets start. Det var nemlig i 1960 i forbindelse med en stor møbeludstilling i København, at de to familier fik øjnene op for skandinavisk design og bestemte sig for at importere skandinaviske møbler til Paris og sælge dem der. Og for at gøre en lang historie kort blev det første katalog snart trykt, og Roche Bobois begyndte at skabe et netværk af franchise forretninger i Frankrig. Allerede i 1961 lancerede de den første nationale kampagne for Roche Bobois med kæmpe succes, og siden da er det blevet til mere end 240 forretninger fordelt på 40 lande. Roche Bobois åbnede i Marbella i 1983.
Roche Bobois er et prestigefyldt mærke inden for dekoration og er kendt for møbler, der kombinerer tidsperioder, former og kvalitetsmaterialer. Derfor anses Roche Bobois også for at være trendsættende inden for møbel- og interiørdesign.
Hvert eneste møbel skabes i et bredt samarbejde mellem Roche Bobois, firmaets designere og fabrikanter. Et koncept der gør Roche Bobois til et stærkt og originalt mærke inden for møbelbranchen.
Roche Bobois præsenterer hvert halve år en ny eksklusiv kollektion og betragtes som et af de mest anerkendte internationale møbelmærker i verden. Roche Bobois findes i hele 40 lande, og der etableres i gennemsnit en ny Roche Bobois butik i verden hver måned.

Et ikon fyldte år
Hos Roche Bobois i Marbella fejrede man den 6. oktober fødselsdag for sofaen Mah Jong, der i 1971 blev designet specielt af Hans Hopfer til Roche Bobois. At det skulle vise sig, at denne sofa ville blive et ikon for Roche Bobois og en kæmpe salgssucces, var en positiv overraskelse for firmaet. Med det firkantede og flytbare design, der giver brugeren mulighed for fleksibilitet, er Mah Jong sofaen gennem årene blevet tilpasset tidens trend, og mange store modedesignere har hjulpet til med at skabe fornyelse og give ikonet nye klæder. Man kan nu købe Mah Jong med møbelstof designet af Kenzo og Missoni. Også den franske haute couture designer Jean Paul Gaultier iklædte i 2010 sofaen i anledning af Roche Bobois 50 års jubilæum. Mah Jong kan også betrækkes med andet stof alt efter kundens individuelle ønske.

Design og indretning på højt niveau
Roche Bobois i Marbella har noget helt specielt over sig. Det er stedet, hvor moderne og klassisk design mødes, hvor stil og savoir faire er det essentielle omdrejningspunkt. De forskellige kollektioner hos Roche Bobois er specielle og til tider nyskabende. Har du brug for indretning af dit hjem, nye ideer, et friskt pust, lidt anderledes og modigt design, eller leder du efter lige det møbel, som din eksisterende indretning mangler. Så er Roche Bobois Marbella nok noget for dig.

Hos Roche Bobois Marbella finder du udstillingslokaler på mere end 1200 m2, hvor deres forskellige specialdesignede kollektioner kan opleves.
Der er den moderne afdeling, Los Contemporaneos, med sofaer i læder og stof, reoler, stole, spiseborde, belysning samt moderne designmøbler. Hos Roche Bobois kan du også købe møbler i daquacryl, et product af polymerplastik, der er meget holdbart, og eftersom det er gennemfarvet, kan møblet genoppudses, hvis det får ridser.
Man kan også se den klassiske kollektion i provence-inspireret stil med kirsebærtræmøbler, sofaer, borde m.m. Derudover har Roche Bobois også en linje med neoindustrielt design. Det er klassiske møbler, store lænestole og sofaer, moderniseret med farverige stoffer, stål og jern blandet med diverse træsorter.

For inspiration og design er Roche Bobois i Marbella et sted, der skal opleves.
Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningseksperter er klar til at hjælpe dig.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tel: 952 77 78 58
www.roche-bobois.com

Nyheder
Hos Roche Bobois i Marbella kan du blandt de mange møbler fra de nye kollektioner se:
AVA • Stol
Épure • Konsol
Syntaxe • Spisebord
Bird on the wire • Lampe
Louis-Marie • Skænk
Victor • Skænk
Syntone Canapé • Sofa
Calisson • Seng
Mayflower • Stol i 3 modeller: Daddy, Mammy & Baby
Transition • Modulsofa
Diapo • Spisebord

Disse og alle andre møbler og nyheder kan ses på:
www.roche-bobois.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa