Jeg troede kun, at det var kniven der hjalp

Jeg troede kun, at det var kniven der hjalp

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Som mange andre har jeg et ansigt, der ikke altid viser den alder, som jeg føler indvendigt, især ikke når musikken spiller og der er fest og farver. Tiden, alderen, min til tider (som min far siger), udsvævende livsstil sætter sit præg – også på mit ansigt. Lidt furer omkring næse og mund, poser under øjne og panderynker – ja for slet ikke at tale om den begyndende kalkunhals.
Alt dette troede jeg kun, at man kunne fjerne med botox, kirurgiske indgreb eller simpelthen bare ved at sætte en papirspose over hovedet – med et farvetryk af Keanu Reeves. Men nej, der er faktisk noget andet, der hjælper: Elsebeth Nybroe-Nielsen, har med sin helt specielle teknik udrettet mirakler.
ENN-Care har vist sig at hjælpe meget på mig. Mange gange i den sidste måned, når jeg har været ude og jeg har nævnt, at jeg er i gang med en naturlig ansigtsløftning, er de bedste kommentarer, jeg har fået, dem, der har sagt til mig, at de havde lagt mærke til det og faktisk havde troet, at jeg havde været “under botox-nålen”.

En normal grundbehandling hos ENN-Care består af seks behandlinger. Jeg har netop afsluttet den sidste, og skal nu bare have en opfølgning hver 4. uge.
De første par behandlinger var sjove, især husker jeg tydeligt Oasis-effekten, som jeg oplevede. Det skal lige indskydes, at behandlingen foregår helt og holdent ved hjælp af massage udført af Elsebeth, ingen nåle eller skalpeller. Men som sagt: Oasis-effekten de første par gange, oplevede jeg især omkring næse og kinder. Når Elsebeth masserede, lød det ligesom, når man stikker fingrene i et stykke grøn oasis. Jeg kunne ligefrem mærke, hvordan spændingerne i ansigtet blev løsnet, og det hele føltes en lille smule lettere.
Hver af de seks behandlinger har deres hovedområde, og især behandlingen, der fokuserede på pande og øjne, gav virkelig resultat. Pludselig var mine rynker i panden mindre synlige, og de små rynker ved øjne var også, om ikke forsvundet, så reducerede. Og det sjove ved effekten i panden var, at jeg efterfølgende faktisk er blevet meget opmærksom på, hvordan jeg bruger mit ansigt. Jeg er blevet mere varsom med at rynke på panden af alt, hvad jeg ser og hører, da jeg jo kan se, at det ikke er det bedste for mit ansigt. At jeg så glæder mig over, at jeg kan rynke panden, hvis jeg vil, er en helt anden sag – i det mindste er mine muskler ikke bedøvet af Botox.

Mange af os, træner vores krop i det daglige, aktiverer vores muskler og forsøger at leve så sundt, som det nu kan lade sig gøre. Så hvorfor ikke også gør noget for ansigtet? Og der, hvor jeg hos ENN-Care virkelig blev overrasket, var den måde hvorpå ansigtsmusklerne blidt men bestemt kan aktiveres, løsnes, og massagen sørger for en bedre blodtilstrømning, der også sikrer en flottere hud og mere spændstighed. Andre virkninger, som jeg også har bemærket, er at de mange spændinger, jeg havde omkring mine øjne, er forsvundet. Jeg har stadig hovedpine fra tid til anden, men den lille, daglige “snerren” omkring øjnene er væk. Jeg glæder mig allerede til om fire uger, når jeg skal have en opfølgningsbehandling. Der tror jeg, at det skal være pande og furer ved næsen, som Elsebeth skal fokusere på.
Har du lyst til at prøve, har ENN-Care i oktober måned et introduktionstilbud, hvor du kan få en prøvetime til blot 40€. Så kan du selv opleve effekten og den velvære, det giver at få sit ansigt løftet på en helt naturlig måde.

Af Mugge Fischer

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa