Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Club Danés, Haza del Algarrobo, Ctra. de Mijas km. 2,2, 29649 Mijas Costa
Klubbens e-mail: clubdanes@gmail.com
Hjemmesiden: www.clubdanes.dk
Åbningstider kontor: mandag-fredag: 10.15-13.00. Tlf. og fax: 952472880
Åbningstider bibliotek: mandag og torsdag kl. 11-13
Restaurant Casa Danesa: Tlf. 952475151, e-mail: restaurant@casadanesa.dk
Lokalredaktør: helle.marcussen@hotmail.com – deadline den 7. i måneden før udgivelsen.
GØR PLADS TIL DEN NYE BESTYRELSESLISTE, SOM VI FÅR MANDAG D. 21. MARTS
Følg med i hvad der sker i klubben på vores hjemmeside.

ARRANGEMENTER:

APRIL
2. og 3. Festlige forårsmessedage
30. Bjergvandring

MAJ
7. Boksearrangement

Bestyrelsen gør opmærksom på, at klubkontoret har lukket i påsken torsdag den 21. og fredag den 22. Kontoret har åbent mandag den 25.

FESTLIGE FORÅRSMESSEDAGE
Kom og oplev de Festlige Messedage lørdag den 2. og søndag den 3. april fra kl. 12 til 16.
Mange af de kendte firmaer og forretninger her på kysten har en stand i messedagene i Cub Danés med kompetente folk, der står parat til at fortælle om deres firmaer. Begge dage er der dejlig musik med de to populære unge musikere: Marlies og Claudio.
I løbet af messedagene vil vores gode restaurant Casa Danesa tænde op under grillen. Er man ikke til grillmad, vil der være mange andre muligheder for at stille den værste sult og tørst. Alle er velkomne, og der er gratis entré.
Vi slutter af med en stor fest søndag den 3. april kl. 19. Efter en velkomstdrink serveres der en lækker buffet, der består af: Helstegt oksehøjreb med bagt kartoffel, to slags saucer og en dejlig salatbar. Desserten er islagkage. Efter middagen spilles der op til dans.
Hele afslutningsarrangementet koster med musik og servering kun 19,95 euro. Du kan tilmelde dig i Restaurant Casa Danesa på tlf. 952475151.
Tilmelding til aftenarrangementet er nødvendig.

BOKSEARRANGEMENT
Lørdag den 7. maj afholdes et stort boksearrangement med start kl. 19 i Casa Danesa. Aftenens hovedkamp er mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield. Journalisten, forfatteren, kommentatoren og entertaineren Kurt Thyboe, der har fast bopæl i Barcelona, varmer op inden boksebraget. Kampen vises på storskærme.
Vi starter kl. 19 med en velkomstdrink, hvorefter vores restaurant Casa Danesa serverer en to retters menu med vin ad libitum. Alle er velkomne og hele arrangementet koster 40 euro pr. person.
Arrangementet laves i samarbejde mellem Club Danés og La Peña de Dinamarca.

BRIDGEKLUB DANÉS
Kom og spil med i vore ugentlige Drop-In turneringer mandag og onsdag kl. 14.30. Tilmelding telefonisk til Carl Tobiasen på 659681344, eller på mail senest dagen før: tobias@telefonica.net
Gebyr for medlemmer er 3 € og for gæster 4 €.

Husk også at melde jer til en anderledes turnering lørdag den 9. april. Vi begynder med frokost kl. 13.00, og trækker lod om partnere til bridgen bagefter. Tilmelding til Carl eller på listen på opslagstavlen i klubben. Følg med i hvad der sker på Bridgeklubbens hjemmeside: www.clubdanes.dk/bridgeklubben–club18.html

BJERGVANDRINGER
April: lørdag den 30. Se opslag i Club Danés

PETANQUEKLUB DANÉS
Se på tavlen om turneringer i april.

SKYDEKLUB DANÉS
2. april: Registreret skydning
9. april: Pokalskydning
16. april: Superskydning
23. april: Afslutningsskydning
Sommerferie indtil ny skydesæson.

Lørdag den 12. februar blev der afholdt fastelavnsskydning i strålende solskin, et tilløbsstykke med over 45 glade mennesker. Årets kattekonge blev igen Otto Kjær og kattedronning blev Torben Reedorf.
Efter at have skudt ”katten af tønden” blev der serveret en dejlig frokost på skydebanen fra Casa Danesa med tilhørende vin og øl samt kaffe med æblekage.
Skydeklubben afholder geværskydning om lørdagen fra kl. 11 til 13, og gevær- og luftpistolskydning om tirsdagen fra kl. 13 til 15 på skydebanen. Medlemskabet af skydeklubben dækker såvel gevær- som pistolskydning.
Alle henvendelser vedr. aktiviteter i Skydeklub Danés bedes rettet til Steffen Techow 952581174 eller Torben Reedorf 952448913

RESTAURANT CASA DANESA

Urb. Haza del Algarrobo, Crta. de Mijas km 2,2 29649 Mijas Costa
Tlf. 952 47 51 51, e-mail: restaurant@casadanesa.dk

Åbningstider:
Mandag til fredag 9.30-16
Lørdag 10-16
Søndag 11-14

Køkkenet er åbent:
Mandag til lørdag 12-16
Køkkenet er lukket søndag

Mad ud af huset kan bestilles og vi modtager også gerne selskaber.
I påsken har restauranten åbent torsdag d. 21., fredag d. 22 .og mandag d. 25. (åbningstider som sædvanlig). Men påskesøndag har vi lukket.
Bordreservation på tlf. 952 47 51 51

Velkommen i Casa Danesa
Thomas og personalet

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa