Det danske magasin i Spanien
Live musik og sommerfester på Buddha Beach i juli

Live musik og sommerfester på Buddha Beach i juli

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Endnu en sommer har fundet vejen til Costa del Sol, og på Buddha Beach er der rig lejlighed til at nyde de lange varme dage eller de lune sommeraftner med et stort udbud af arrangementer. Sidste sommers store succes med live musik gentages i år med en række populære internationale navne.

The Drifters ft. Ray Lewis
Lørdag den 31. juli optræder R&B-gruppen The Drifters ft. Ray Lewis fra USA med blandt andet hitsangene Saturday Night at the Movies, Money Honey og Come on Over to My Place.

Manolo & Lito spiller Gipsy King hits
Den første weekend i august måned tager underholdningen en spansk drejning, når Manolo & Lito optræder med hitsange fra Gipsy Kings. Arrangementet starter fredag den 6. august og fortsætter til og med søndag den 8. august. Gå ikke glip af de stemningsfyldte Bamboleo, Djobi Djoba, Bem Bem Maria og den altid populære Volare.

Rose Royce
Musiksæsonen afsluttes lørdag den 21. august med Gwen Dickey’s Rose Royce, der fremfører soulhits som Car Wash, Wishing on a Star og Love Don’t Live Here Anymore fra 1970’erne.

I forbindelse med sommerens live arrangementer byder Buddha Beach på en vifte af forskellige menuer. Det anbefales at reservere plads i god tid, da alle arrangementer forventes at blive hurtigt udsolgt. Udover Buddha Beach’s mange sommerkoncerter bydes der også på et hav af sommerfester.

Lick FM
Hver onsdag frem til og med den 29. september sender radiostationen Lick FM live fra Buddha Beach. Nyd musikken fra solsengen, swimmingpoolen eller mens du nyder en tropisk drink i baren.

Limelight
Hver torsdag frem til og med den 30. september afholdes der strandfests på Buddha Beach med fest og farver hele dagen. Arrangementet betragtes som sommerens bedste Dance Party.

Hot Marbella
Buddha Beach afholder forskellige arrangementer i løbet af sæsonen sammen med magasinet Hot Marbella:
Fredag d. 23. juli: Anniversary Party
Fredag d. 20. august: Caribbean Reggae Party
Fredag d. 17. September: End of Season Party

For mere information om sommerens arrangementer se www.buddhabeachbanus.com. For reservation ring 952 81 38 82 eller 661 623 623 eller send en mail til: reservations@buddhabeachbanus.com.

Af Louise Kathrine Pedersen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa